Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon

De diepte in

Herkenbaar? Met al dat enthousiasme om naar buiten te keren en alle nieuwe ballen in de lucht te brengen, is de zorg voor onze huid al snel vergeten. Ons velletje dat de wintermaanden moest doorkomen, gaat inmiddels alsmaar door met zichzelf elke 28 dagen volledig vervangen. Naast de belasting van buitenaf door allerlei vormen van vervuiling, zijn er dus ook al die huidschilfers die vrijkomen. Oei, tijd om daarbij stil te staan en te bedenken wat ze nou eigenlijk nodig heeft. Dieptereiniging met een extra resultaat is het antwoord. 

Voor mij reden om zelf een nieuw merk uit te proberen: Cosmedix. De producten van dit merk bevatten veel fruitzuren en ondersteunen bij aandoeningen van de huid. Het merk belooft maximale resultaten met zo min mogelijk irritatie. Natuurlijk bevatten de producten alleen pure, plantaardige ingrediënten en zijn ze dierproefvrij.

Een interessante test die me helpt bij de ontwikkeling van mijn nieuwe specialisme: medisch schoonheidsspecialiste. Nog even en ik heb mijn opleiding hiervoor achter de rug. Ik kijk er naar uit om nog meer huidproblemen te kunnen oplossen in de salon. Dat kan ik bieden door diepgaandere behandelingen en specifiekere producten te gebruiken. Zo helpt Cosmedix bij een huid met problemen als pigmentvlekken, littekens, rosacea, couperose en acne. Een echte uitbreiding van mijn aanbod dus, waarmee ik nog meer de diepte in kan. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van deze ontwikkeling. 

Maar in de salon hebben we al onze bekende, fijne methoden in huis waarmee we je huid kunnen afhelpen van dode huidcellen om bijvoorbeeld ontstekingen te helpen voorkomen. De detox met de biopeeling van Piura  vind ik zelf fantastisch. Een frissere, stralende huid door het diep reinigende effect en de ontgiftende werking past helemaal bij het nieuwe voorjaar. Je merkt direct dat je huid gladder, zachter en frisser wordt. Huidvernieuwing van binnenuit wordt met deze behandeling gestimuleerd en daarnaast verbetert de huidstructuur. Mooie resultaten behalen we ook bij een beschadigde huid, littekens of hyperpigmentatie. 

Ik krijg er zelf helemaal zin in: even stilstaan tussen alle nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor extra aandacht voor mijn huid. Intussen werk ik toe naar de afronding van mijn studie. En natuurlijk sta ik te popelen om ook jou te verwennen met de boost die een dieptereiniging is. Dus graag tot snel! 

Permalink - Categories: Huidverzorging, Gezichtsverzorging, Verzorging, Huidverbetering, Anti-aging, Huidproblemen - Tags: Piura, Detox, Cosmedix

« Samen voor Alpe d’HuZes - Update »

-