Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon

Winnaar!

Ik gloei nog helemaal na. Wat een geweldige finale om een jaar lang naartoe te werken. Zondag 24 april was het dan zover en liep ik in Nieuwegein over de rode loper als finalist in de Beauty Award 2022 voor beste schoonheidsspecialist van Noord-Nederland. En ik heb gewonnen! Ik ben zo trots, ik blijf stralen van blijheid en voldoening.

Iedereen die me het afgelopen jaar enigszins heeft gevolgd, weet dat ik niet alleen hard heb gewerkt in mijn salon, maar ook aan alle opdrachten voor de Beauty Award. Van het schrijven van mijn boek over mijn ontwikkelingen als schoonheidsspecialist en ondernemer, tot het bezoek van een Mystery Guest en het uiteindelijke gesprek met de jury, ik ben er volop voor gegaan.

Ja en hoe is dat dan, als je hebt gehoord dat je finalist bent en je de tijd voor het grote moment van de uiteindelijke verkiezing nog door moet? Tot afgelopen week was ik vol zelfvertrouwen en kon tegen mezelf en de mensen om me heen zeggen: “Ik heb alles gegeven wat ik in me had en het hele traject doorlopen op de manier die helemaal bij me past. Het is goed zo, eigenlijk heb ik al gewonnen door zo ver te komen.” En toch werd het steeds spannender richting de beslissende zondag. Met trillende handen vol spanning wachtte ik op het verlossende bericht.

                                                                                      

Het ging niet vanzelf. Toen ik koos om schoonheidsspecialiste te worden, had ik niets in handen behalve mijn vakdiploma en de zekerheid dat ik aan het begin van het goede pad stond. Dat pad heeft moeilijke wendingen gekend, naast prachtige perspectieven en fijne tochten. Soms waren er bergen en was het zwaar om die te beklimmen. En was ik dan op de top, dan bleek de afdaling ook nog wel eens pittig.

Als ik bijvoorbeeld terugdenk aan de laatste jaren vol onzekerheden door Corona, kan ik de spanning nog voelen. Alle maatregelen waaraan onze branche werd onderworpen, het steeds weer bedenken van slimme oplossingen om toch voor mijn klanten te kunnen zorgen, de enorme financiële tegenslagen, en meer, Het was heftig voor mezelf, maar ook voor mijn gezin en collega’s.

Juist ook daarom was het een goed moment in mijn eigen loopbaan om in de uitdaging van de Beauty Award te stappen. Daarmee ging ik staan voor alles wat voor mij belangrijk is en gaf ik aan dat ik mijn eigen keuzes maak. Hoewel ik luister naar wijze raad van anderen, trek ik me inmiddels steeds minder aan van wat mensen zeggen of vinden. En dat bevalt me prima, het maakt dat ik mag blijven groeien als mezelf en in mijn vak.

Terwijl ik na geniet realiseer ik me ten diepste dat ik dit niet alleen had kunnen doen. Daarom wil ik mijn dank uitspreken naar mensen die me steeds weer de energie en motivatie hebben gegeven om zover te komen als ik waar ik nu sta:

* Mijn man, altijd naast me, altijd mijn grote steun en sparringpartner
* Mijn topteam, lieve, hardwerkende, motiverende collega’s
* De vrouw bij wie ik ooit begon als schoonheidsspecialiste, die vorig jaar de Award won en mij de Award ook nog eens uit mocht reiken. Wat een stimulans ben jij altijd geweest voor mij, Inge, en je gaf me het laatste duwtje om dit jaar aan te gaan
* José, die me helpt om keuzes te maken op mijn pad en me blijft steunen
* Lieve vrienden en dierbare familie, ik voel jullie steun altijd in mijn rug
* En natuurlijk alle geweldige klanten, het geeft me zoveel energie om voor jullie te mogen zorgen

DANK JULLIE WEL!!

We gaan mijn kroon samen vieren met een jaar vol feestelijke aanbiedingen. Elke maand gaat gedurende een dag de rode loper uit, hangen we de ballonnen op en ploppen we de champagne. Iedere keer is er aandacht voor een andere specialiteit van Elina’s Salon.

                                                                                       

Zo vieren we op 3 juni een speciale Cosmedix-dag, waarop jij de VIP kunt zijn. Er komt een Cosmedix-specialist en een bijzonder huidanalyse apparaat, dat je huid nog dieper kan analyseren dan we nu al kunnen in de salon. Met het resultaat van de scan in de hand, maken we een plan voor jouw huidverzorging voor de komende drie maanden. Na deze periode kom je terug en meten we de resultaten van dat moment. We bespreken dan de verdere aanpak van jouw huidverbetering of huidvernieuwing. Laat het weten als je mee wilt doen door even te bellen of een mail te sturen. We geven je graag een plekje op onze VIP dag.

Voor alle andere aanbiedingen nodig ik je uit om onze socials goed te volgen. Iedere maand laten we daar weten wanneer we de champagne ontkurken voor onze feestelijke aanbieding van dat moment.

En nu, nu geniet ik met mijn gezin en familie op een dikverdiende vakantie. Vanaf maandag zie ik jullie graag weer terug in Elina’s Salon. Intussen kunnen jullie natuurlijk terecht bij mijn topteam. 

                                                                             

Permalink -

« De A van ‘aging’, de B van ‘burning’ en toch genieten van de zon - Opstaan met perfecte wenkbrauwen »

-