Als geen ander realiseren we ons dat uw huid de weerspiegeling is van uzelf en het moment waarop u zich bevindt in uw leven. Dat is voor iedereen anders en ook reageert ieder huidtype op een eigen manier op behandelingen en producten. Wij zijn daarom graag uw huidcoach: samen met u ontdekken we precies  aan welke gezichtsbehandeling uw huid behoefte heeft. Hiervoor bieden wij een kennismakingsbehandeling, naast onze verdere basis - en specialistische behandelingen.

Het verbeteren en verzorgen van uw huid doen we met de kracht van de natuurlijke producten van Dr. Hauschka, Piura en Laviesage. Merken die staan voor een harmonisch evenwicht tussen mens en natuur, volgens de filosofie die het team van Elina’s Salon belangrijk vindt.

We bieden daarom een aantal gezichtsbehandelingen, waarvoor u zowel los als in combinatie kunt kiezen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up

We vertellen u graag over de mogelijkheden die wij bieden in Elina's salon. U kunt hierboven op de link klikken van de gewenste behandeling.