Make-up

Make-up die past bij ieder huidtype, daarover kunnen onze schoonheidsspecialisten u alles vertellen. Elina’s Salon werkt met de natuurlijke decoratieve lijn van Jane Iredale. Voor een passende make-up voor overdag of avond, of voor een stralende look tijdens uw trouwdag kunt u bij ons terecht.

De mooie make-upproducten met de natuur als basis, zijn het perfecte vervolg van de behandelingen en verzorgingsproducten in Elina’s Salon. De schoonheid van binnenuit wordt hiermee versterkt. De zachtheid van de producten wordt gegarandeerd, doordat er geen overbodige, onnatuurlijke ingrediënten zijn toegevoegd.

Vanzelfsprekend verkopen we ook alle producten die we tijdens het opmaken bij u adviseren.

Bruidsarrangement

Goed voorbereid voor uw trouwdag bent u met ons bruidsarrangement. Een week van te voren ontvangen we u voor een basis gezichtsbehandeling Uitgebreid in combinatie met een proefmake-up. Op de dag zelf maken we u op zoals we dat tijdens de proefmake-up met u hebben bepaald. Dit kan in de salon, maar ook kunnen we bij u thuis komen.

Wilt u alleen worden opgemaakt? Dan laten we de basis gezichtsbehandeling Uitgebreid achterwege en geldt verder het hele arrangement.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon