piura-gezichtsbehandelingen

Van nature is de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Wanneer we jong zijn, regelt de huid alles zelf; de cellen zijn in gezonde conditie. De huid vernieuwt zich voortdurend, van binnenuit worden nieuwe huidcellen opgebouwd en aan de buitenkant afgestoten. Zo vernieuwt de huid zich continu. Helaas wordt dit proces verstoort door diverse invloeden van buitenaf en van binnenuit; de huid verliest haar kracht en souplesse en de huidfuncties gaan achteruit. Na verloop van tijd wordt de huid zwakker, verliest de huid sneller haar vocht en zien we onze huid sneller verouderen. Uw huid heeft op dit moment behoefte aan een stimulerende (kuur-)behandelingen met hoogwaardige en krachtige werkstoffen.

Piura heeft speciale behandelmethoden ontwikkeld; met Piura + kiest u voor speciaal behandelingen voor huidherstel en huidverbetering. Zowel losse behandelingen als kuurbehandelingen behoren tot de mogelijkheid. Diepreinigende, huidontgiftende en afvoerende behandelingen, behandelingen die een gezonde huiddoorbloeding stimuleren of anti-aging behandelingen.

Naar wens kunt u de behandelingen uitbreiden met gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon