Om langer van een stralende blik te genieten, verven we uw wimpers en wenkbrauwen. Hiervoor gebruiken we de verschillende kleuren van Refectocil en Biosmetics. Ook bieden we henna aan als natuurlijk kleurmiddel dat niet alleen hecht aan uw wenkbrauwharen, maar ook aan de huid. Dit geeft een extra vol effect.

Natuurlijk verzorgen we voor u de perfecte wenkbrauwstyling. Naast epileren, passen we harsen toe om uw wenkbrauwen een mooie vorm te geven die past bij uw gezicht. Voor het ontharen gebruiken we de hars van Lycon. Deze maken dat het langer duurt voor uw haartjes terugkomen, we de allerkleinste haartjes kunnen verwijderen en u heeft geen last van stoppeltjes. Bovendien is Lycon zelfs voor de gevoelige huid geschikt. Het ontharen is niet alleen geschikt voor uw wenkbrauwen. Ook van andere overtollige beharing zoals op uw bovenlip, kin of wangen, helpen wij u hiermee af.

Kiest u liever voor permanente verwijdering van overtollige haartjes? Onze schoonheidsspecialisten Liesbeth en Elina hebben elektrisch ontharen als specialisme. In overleg met u kiezen we wat het beste bij u past.

Naar wens kunt u alle kunt u de gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren of een mooie make-up combineren met een gezichtsbehandeling.