In de dagelijkse drukte is een ontspannen moment voor uzelf geen overbodige luxe. Tijdens een goede massage gaat het niet alleen om relaxen en genieten, tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de conditie van uw huid.

Ontspanningsmassage

We bieden u een lichaamsmassage waarbij decolleté, armen, benen, rug en nek worden gemasseerd. Daarnaast zijn de volgende behandelingen mogelijk voor verschillende delen van uw lichaam: rug- en nekmassage, beenmassage en gezichtsmassage.

Bindweefselmassage

Een huid die zienderogen en voelbaar verbetert, die straalt en u jonger doet voelen? Dit bereiken we met u door onze bindweefselmassage, die de doorbloeding verhoogt en de stofwisseling activeert. We vertellen u hier graag meer over tijdens een adviesgesprek. We kunnen u dan ook adviseren over succes van een massagekuur in combinatie met huidverbetering van binnenuit door Laviesage. 

Verlangt u ook naar een stevige huid met minder straie en cellulitis? Een bindweefselmassage van Elina of Jorieke  is de oplossing om uw huidconditie zichtbaar en voelbaar te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage werkt uitstekend bij een verslapte huid straie, littekens en cellulitus.