Overbeharing is een klacht die we vaak tegenkomen in Elina’s Salon. Harsen, epileren, duurzaam ontharen met IPL en elektrisch ontharen zijn verschillende manieren waarmee we u helpen uw overtollige haren te verwijderen. De verschillende behandelingen zijn goed met elkaar te combineren.

Voor het ontharen van u benen, bikinilijn, oksels, rug of borst adviseren wij harsen. Hiervoor werken we met de prettige producten van Lycon. Door deze manier van ontharen duurt het langer voordat uw haartjes terugkomen en u heeft geen last van stoppeltjes. Bovendien is Lycon zelfs voor de gevoelige huid geschikt.

Ontharen van bikininlijn, Brazilian wax en Hollywood wax

Speciaal voor het ontharen van de tere huid rondom uw intieme delen, hebben we verschillende methodes van waxen.

Wilt u alleen de huid buiten de lijn van uw bikinibroekje in de lies of aan de binnenkant van de bovenbenen laten ontharen? Met een bikinilijn wax is dat zo gebeurd. Bij een Brazilian wax wordt alle haar in de schaamstreek verwijderd, op een streepje op de venusheuvel na. Helemaal onthaard bent u na een Hollywood-behandeling, die ook wel full Brazilian wordt genoemd.

Natuurlijk gaan we ook bij deze behandelingen uit van de grootste zorg en zachtheid. Daarom gebruiken we van Lycon de Pinkini Brazilian Care voor zo prettig mogelijk harsen.

Wilt u de haartjes voorgoed verwijderen? Dan kunt u kiezen voor duurzaam ontharen met IPL of elektrisch ontharen.