Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon

Een sprekende uitstraling is een veelgehoorde wens in Elina's Salon. Daaraan dragen perfecte wenkbrauwen zeker bij. Na een PMU-behandeling bent u ongeveer anderhalf jaar verzekerd van prachtige wenkbrauwen. Daarna is alleen een opfrisbehandeling nodig. 

PMU staat voor permanente make-up. De wenkbrauwen worden met een schaduwtechniek gepigmenteerd volgens de methode Ombré powder brows. Dit is enigszins vergelijkbaar met tatoeëren, maar dan fijner, zachter en natuurlijker. Het oogt alsof uw wenkbrauwen zijn bijgewerkt met een fijn wenkbrauwpoeder, waarbij kleur en vorm in stand blijven. 

PMU heeft verschillende voordelen:

Tijdens de intake met Fardau, onze wenkbrauwspecialist, komen al uw wensen aan bod en geeft de specialist alle informatie die u nodig heeft voor de behandeling. Voordat Fardau begint met het pigmenteren worden de wenkbrauwen ingetekend en de pigmenten gekozen, ze start met de behandeling zodra u tevreden bent over de vorm, kleur en dikte. Met het perfecte resultaat zal de specialist de nabehandeling met u doornemen en gelijk een afspraak maken voor de touch up over 6 weken. De kleur vervaagt in de eerste weken na de eerste keer met 70%. De huid is bij de touch up gewent aan de pigmenten en zullen de pigmenten beter blijven zitten, zodat u langer kunt genieten van het resultaat. 

-