Van nature is de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Wanneer we jong zijn, regelt de huid alles zelf; de cellen zijn in gezonde conditie. De huid vernieuwt zich voortdurend, van binnenuit worden nieuwe huidcellen opgebouwd en aan de buitenkant afgestoten. Zo vernieuwt de huid zich continu. Helaas wordt dit proces verstoort door diverse invloeden van buitenaf en van binnenuit; de huid verliest haar kracht en souplesse en de huidfuncties gaan achteruit. Na verloop van tijd wordt de huid zwakker, verliest de huid sneller haar vocht en zien we onze huid sneller verouderen. Uw huid heeft op dit moment behoefte aan een stimulerende (kuur-)behandelingen met hoogwaardige en krachtige werkstoffen.

Piura heeft speciale behandelmethoden ontwikkeld; met Piura + kiest u voor speciaal behandelingen voor huidherstel en huidverbetering. Zowel losse behandelingen als kuurbehandelingen behoren tot de mogelijkheid. Diepreinigende, huidontgiftende en afvoerende behandelingen, behandelingen die een gezonde huiddoorbloeding stimuleren of anti-aging behandelingen.

PIURA HERBAL MASKS

Een intensieve maskerbehandeling met de mooie werking van natuurlijke kruiden en plantoliën. De ultieme behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. We kunnen met de maskers de behandeling richten op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging.

 PIURA PERFECT SKIN TREATMENT

Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!
Verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën, vermindert comedonen en onzuiverheden, intensieve hydratatie, huidvernieuwing & anti-aging. Inclusief bijzondere activerende massage & masker.

PIURA SUPREME LIFT TREATMENT

Ervaar de direct liftende werking van Supreme Lift!
Vermindert lijntjes en rimpels aanzienlijk, geeft een aanspannende werking, en zorgt voor een strakke kaakcontour en liplijn.

.

PIURA BIO PEELING

Voor een professionele dieptereiniging van de huid

Dé hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of beschadigde huid, littekens en hyperpigmentatie. De Bio Peeling heeft een diep reinigend effect en ontgiftend effect, ontdoet de huid van gif- en afvalstoffen. De dode huidlagen worden effectief verwijderd, waardoor uw huid er frisser en stralender uitziet. Gelijktijdig maakt het de huid sterker en krachtiger; het stimuleert de huidvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie. Uw huid wordt merkbaar gladder, jonger, zachter en frisser.

Geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, ook de getinte en gevoelige huid. De kruidenpeeling is preventief of als onderhoud eenmalig toe te passen, ieder voor- en najaar. Bij indicaties als een rokershuid, grove poriën, vale huid, slecht doorbloede huid, verwaarloosde of vermoeide huid, verouderde huid, littekens, rimpels, acne, onzuiverheden en pigmentvlekken, adviseren wij een kuur te nemen.

Naar wens kunt u de behandelingen uitbreiden met gezichtsontharing, het verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up.