Maatregelingen Covid-19

In Elina’s Salon gaat onze zorg altijd uit naar jou, onze cliënt. Nu wereldwijd het coronavirus, ofwel COVID19, is uitgebroken nemen ook wij extra maatregelen. We willen jou en ook onze medewerkers in de ontspannen sfeer die je van ons kent de veiligheid bieden die nodig is. Daarvoor treffen we maatregelen en ook vragen we jou om je medewerking.

Donderdag 7 mei 2020

Het verlossende bericht...

Gisteravond kwam het verlossende bericht. De contactberoepen mogen weer beginnen. Zo blij  dat we jou weer voor een behandeling mogen ontvangen. 
We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk voor een opknapbeurtje wil komen, de wenkbrauwen weer netjes wil hebben en alle overtollige beharing kwijt wil. We gaan daarom  ons stinkende best doen om iedereen zo snel mogelijk een plekje te geven. 

We gaan ons strikt aan het protocol houden die onze brancheorganisatie heeft opgesteld. Deze is goedgekeurd door het RIVM. De komende dagen gaan we ons hierop voorbereiden zodat we veilig een behandeling kunnen geven.

Dit verwachten we van jou:

En verder....
Dragen we tijdens de behandeling een mondmasker, handschoenen en een beschermingsbril.

Na elke behandeling nemen we voldoende tijd om de salons de ontsmetten. Ook wc en wachtruimte worden na elk bezoek gedesinfecteerd.

Houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.

Bieden we tijdelijk geen koffie of thee aan. Voel je vrij om je eigen drinken mee te nemen. 

Liggen er geen interessante boeken, tijdschriften en flyers op tafel. 

Benadrukken we, blijf thuis bij klachten zoals hierboven beschreven. We vinden het wel fijn dat je ons hiervan op de hoogte brengt.  Bij het annuleren van je afspraak binnen 24 uur rekenen we tijdelijk geen kosten.

Is het voor ons lastig om tijdens de behandeling de telefoon aan te nemen of jou te ontvangen in de winkel vanwege de extra hygiëne. Wil je een afspraak maken doe dat zoveel mogelijk online of via de mail. Heb je producten nodig bestel deze via de webshop. We bezorgen of versturen jou pakketje met alle liefde.

Bekijk hier onze webshop

Elke dag van 12:00 en 13:00 uur bieden we de gelegenheid om langs te komen voor producten en/of advies en kunnen we jou telefoontje beantwoorden. 

We verheugen ons om je te ontvangen voor een fijne behandeling.

Maandag 16 maart 2020

In Elina's Salon hebben we vanmorgen een moeilijk besluit genomen in het belang van jouw en onze gezondheid. Vanwege de nieuwe richtlijnen van het Corona virus voeren we tot 5 april geen behandelingen uit. 

Heb je een afspraak met een van ons? Waarschijnlijk ben je dan al gebeld, of zoeken we zo snel mogelijk contact voor een nieuwe afspraak.

Natuurlijk zijn we via telefoon (0513)846420 en mail bereikbaar voor raad en producten en kun je 24/7 je afspraak online inplannen.

Wel zijn we bepaalde tijden open om advies te geven en product verkoop. Heb je producten nodig en kun je niet bij ons komen, dan horen we dat graag en brengen we de producten bij je thuis.

De volgende werkdagen zijn wij beperkt open voor advies en producten:

Maandag en dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur
woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot.12.00 uur.


Heb je vragen, bel of mail ons gerust.

We wensen je sterkte, liefde en inzicht in deze tijd.

Donderdag 12 maart 2020

Graag nemen we je mee in onze acties:

Wat we van jou vragen:

Dit is een lastige periode voor iedereen, we hopen dan ook op wederzijds begrip naar elkaar toe.