Acne behandelen

Deze aandoening komt voor bij zowel jongeren als volwassenen en kan voor veel ongemak zorgen, waarvan u zo snel mogelijk af wilt. De talgklieren zijn bij dit huidprobleem verstopt en kunnen ontstoken zijn. Acne kan voorkomen op gezicht en rug, of in huidplooien.

De schoonheidsspecialisten van Elina’s salon helpen u graag als u hiervan last heeft en weer en mooie, gezonde huid wilt krijgen. Ze plannen met u een kennismakingsgesprek, dat gaat over de behandeling en het aantal keren dat deze gaat plaatsvinden. Ook krijgt u advies over product gebruik en een gezonde levensstijl, die van invloed is op de huidgezondheid. Daarnaast zijn de producten van Sckin een goede aanvulling om uw huid van binnenuit te ondersteunen bij de genezing van acne.

Elina’s salon heeft een Anbos-registratie en -specialisatie in acne. Acnebehandelingen worden daardoor mogelijk vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Acne basis (30 minuten)

Tijdens deze behandeling wordt uw huid gereinigd en verwijderen we oneffenheden. Een uitbreiding met Acne intensief is goed mogelijk. Als kuur wordt dan om de drie weken de Acne klein-behandeling afgewisseld met de Acne groot-behandeling.

Acne intensief (60 minuten)

Deze behandeling is speciaal geschikt voor de onzuivere huid. Na een basis- en dieptereiniging, worden oneffenheden verwijderd, waarna een kalmerend en reinigend masker volgen.

Peelbehandelingen

De peeling is zeer geschikt voor de acne-huid.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon