Camouflage

Door teveel of juist te weinig pigment, kan de kleur van een deel van uw huid afwijkend zijn. Dit komt bijvoorbeeld voor bij Vitiligo, brandwonden, pigmentvlekken, littekens, couperose, rosacea en donkere kringen onder de ogen. Medische camouflage biedt een uitkomst als een huidafwijking u stoort, of als u een tattoo onzichtbaar wilt maken. De producten die we hiervoor gebruiken, bevatten veel meer kleurstoffen dan gebruikelijke make-up en zorgen er toch voor dat uw huid kan blijven ademen.

De behandeling bestaat uit verschillende stappen die we met u doorlopen tijdens drie afspraken. Dit begint met een eerste afspraak waarin we producten uitzoeken in de kleur die identiek is aan uw huidskleur. Tijdens een tweede bezoek leren we u het product zelf aan te brengen, waarna u thuis gaat oefenen. De derde keer komt u gecamoufleerd bij ons en perfectioneren we samen het camoufleren.

Wilt u een eenmalige camouflage, bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen? Dan komt u eenmalig in Elina’s Salon en doen wij de behandeling voor u.

Graag kijken we met u naar de mogelijkheden om bij u oneffenheden te camoufleren. Ook als u ongerust bent over een bepaalde afwijking, bespreken we dit met u.

Gebeurt het camoufleren bij schoonheidsspecialiste Elina, dan worden de behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon