Definitieve ontharing met IPL en Laser

Wilt u eindelijk definitief af van de haren op uw bovenlip? Lijkt het u fijn om nooit meer te hoeven ontharen in uw schaamstreek? Kijkt u uit naar altijd gladde oksels? In Elina’s Salon bent u welkom voor duurzaam ontharen met IPL en Laser.

IPL, hoe gaat het in zijn werk?
De afkorting IPL staat voor Intense Pulsed Light. Pulsen licht worden met het behandelingsapparaat via het pigment van de haar naar de haarfollikels gestuurd. Dit zijn de zakjes in de huid waaruit onze haren groeien. Doordat de lichtpulsen een bepaalde golflengte hebben, worden de follikels vernietigd en hebben de haren geen voedingsbodem meer. De behandelde haren laten geleidelijk los, om niet meer terug te komen.

Haren groeien natuurlijk niet altijd op hetzelfde moment. Daarom wordt de behandeling een aantal maal herhaald, met tussenpozen van vijf à zes weken. Tijdens iedere behandeling verdwijnen de nieuwste haartjes weer en uiteindelijk heeft u een prachtige, definitief gladde huid.

Alle lichaamszones behandelbaar
Het mooie van de IPL-methode is, dat we elk onderdeel van uw lichaam waarvan u vindt dat er ongewenste gepigmenteerde haargroei is, kunnen behandelen. Ook mannen met overbeharing hebben baat bij deze aanpak en zijn van harte welkom.

Intakegesprek
Heeft u interesse? Elina neemt graag alle details van de behandeling met u door in een intakegesprek. Ze kijkt met u naar de mate van beharing en hoe uw huid reageert. Daarnaast bepaalt ze uw huidtype. IPL is namelijk toe te passen op elke huid, maar het type bepaalt de aanpak. Samen met u kijkt ze naar de beste behandelingsmanier en het aantal benodigde behandelingen, waarna u kunt starten volgens het behandelplan dat speciaal op u is afgestemd.

Overbeharing in gezicht vergoed
Heeft u last van overbeharing in uw gezicht, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Omdat de salon Anbos-gecertificeerd en gespecialiseerd is in ontharingstechnieken, krijgt u de IPL- of Laser behandelingen waarschijnlijk vergoed.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon