Elektrisch ontharen

Heeft u ongewenst haargroei in het gezicht? Dan adviseren we u elektrisch ontharen. Een behandeling die uw overbeharing definitief verwijdert.

Bij het elektrisch ontharen werken we met de blendmethode (wissel- en gelijkstroom) en diathermiemethode (wisselstroom). Dat gaat als volgt: met een dun naaldje gaan we langs het haartje in het haarzakje, zonder dat u dit voelt. Door stroomgeleiding ontstaat er warmte in het haarzakje en laat de haar los. Dit proces heet coaguleren, wat betekent dat het haareiwit in het haarzakje splitst. Dit doen we haartje voor haartje. Als de haar in de juiste groeifase zit, is de haar definitief verwijdert.

Het aantal behandelingen die u nodig heeft, is verschillend per persoon. Dit bespreken we graag met u in een adviesgesprek.

Deze manier van het voorgoed verwijderen van ongewenste haargroei is een specialisatie van schoonheidsspecialisten Elina. Doordat Elina’s Salon Anbos-gecertificeerd en -gespecialiseerd is, wordt elektrisch ontharen mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon