Behandelingen

Wat ook jouw huidwens is, Elina’s salon heeft er een pure oplossing voor. Met dit overzicht heb je ons uitgebreide aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen en modules in handen. Jouw eerlijke schoonheid komt tot haar recht door onze zuivere producten en onverdeelde professionele aandacht. We bieden een breed palet aan, van gebruikelijke schoonheidsbehandelingen tot medische schoonheidsspecialisaties.
De tarieven gelden vanaf 20 februari 2023.
 • Basis gezichtsbehandelingen

  Basis gezichtsbehandelingen

  Jouw huidwens kan een korte, of juist een uitgebreide huidverzorging zijn om je stralende schoonheid tot uiting te laten komen. Of misschien heb je behoefte aan de aanpak van  jouw huidprobleem. Dan zorgen onze huidverbeterende en medische behandelingen voor een werkelijke oplossing.

  Met onze verschillende basisbehandelingen is er altijd een die het beste bij jouw huidconditie past op dit moment.

  Kennismaking

  Kom je voor het eerst in Elina’s Salon? Dan bieden we je graag een kennismakingsbehandeling van 60 minuten aan. Je krijgt zo een fijne eerste ervaring met onze aanpak en wij leren jou en je huid goed kennen. Na het intakegesprek weten we precies hoe we aan je huidwens tegemoet kunnen komen. Eerst wordt je huid grondig gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. Een passend masker volgt. Na de dagverzorging volgt een advies over jouw ideale huidverzorging en eventuele verdere behandelingen.

  € 60,00

  30-minuten oppepper

  Deze behandeling pept je gezichtshuid op. We starten met het epileren of waxen van de wenkbrauwen. Vervolgens reinigen we de huid met een milk of oil, zodat deze vervolgens het voedende masker goed kan opnemen. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging.

  € 30,00

  Uitgebreid

  In deze behandeling van 60 minuten ontvangt je huid alles wat ze nodig heeft. Na het epileren of waxen van de wenkbrauwen, wordt ze zorgvuldig gereinigd met een oppervlakte- en een dieptereiniging. Comedonen, gerstekorrels en andere onzuiverheden worden verwijderd. Om de huid te kalmeren en te voeden, kiezen we voor een masker dat perfect aansluit op jouw huidwens. We sluiten af met een dagverzorging.

  € 60,00

  Ontspanning

  Een ontspannen gezicht in 60 minuten. Je voelt jezelf direct prettiger. Na het epileren van de wenkbrauwen, wordt je huid goed gereinigd. Een gezichtsmassage bereidt je huid voor het voedende masker. Tot slot een dagverzorging die perfect aansluit bij jouw huid.

  € 60,00

  Ultieme ontspanning

  Je ervaart totale ontspanning en verzorging in deze behandeling van 90 minuten. We starten met het epileren en waxen van de wenkbrauwen. Waarna een grondige reiniging van je huid volgt, inclusief het verwijderen van onzuiverheden. Een massage van gezicht en decolleté brengen je dieper in de ontspanning, wat wordt versterkt door een intensief voedend masker. Een dagverzorging maakt dit verwenmoment voor je huid en jezelf compleet.

  € 90,00

  Intensief masker

  Bij elk huidtype en iedere huidsituatie past een ander masker. Een intensief masker doet net dat beetje meer voor je huid dan een crème masker. Daarom kun je voor onze intensieve maskers  kiezen, als je behoefte hebt aan het intensiveren van een van de basisbehandelingen. Tijdens je afspraak wordt de keuze gemaakt voor het masker waarvan je huid op dat moment het beste profiteert.

  € 10,00

 • Peelbehandeling

  Peelbehandeling

  Een peeling is de uitdaging voor je huid om zich snel en compleet te vernieuwen. Dit gebeurt in een behandeling waarin een combinatie van verschillende kruiden, zuren, plantoliën en scrubs wordt ingezet om dode huidcellen en onzuiverheden volledig te verwijderen. Door het diep doordringen van de stoffen in de huid, krijgen je huidcellen een boost om weer goed te werken. Je huidconditie verbetert zienderogen en je krijgt een schitterende uitstraling. Daarnaast werken onze peelbehandelingen ook mee aan het oplossen van verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan littekens, acne, een extreem droge huid, anti-aging en hyperpigmentatie. Werken met peelbehandelingen in kuurverband is een aanrader, vraag gerust naar de mogelijkheden en effecten.

  Tijd is bepalend voor de intensiteit van de peelbehandelingen. Je kunt daarom kiezen tussen drie mogelijkheden: Basis, Extra en Intensief. Daarnaast bepaalt ook het level van de peeling hoe ver de invloed op de huid gaat. In mijn salon hanteer ik Level 1, Level 1+ en Level 2 peelings. Mijn collega’s en ik adviseren je graag.

  Elina’s Salon is ANBOS- en SKIN -gecertificeerd. Hierdoor gelden vergoedingen voor een aantal van mijn behandelingen, waaronder die tegen acne. Peelbehandelingen hebben een goede invloed op de acnehuid. Neem voor meer informatie over vergoedingen contact op met je zorgverzekeraar.

  Peel Basis

  Level 1, 1+ of 2 peeling met masker en huidverzorging.
  40 minuten

  Level 1
  De Level 1 peeling is voor elke huid een toevoeging, hoewel ik deze vooral aanraad bij de gevoelige en kwetsbare huid. Je huid krijgt een fijne boost op het gebied van vochtherstel, reiniging van de diepere huidlagen en activatie van het huidherstel en anti-aging.

  Level 1+
  Dit zet ik graag in bij o.a. hyperpigmentatie, anti-aging, droge huid en grove poriën. Ware huidverbetering is het resultaat, wat je terug vindt in verheldering van je huid, minder fijne lijntjes, huidversterking, beter vochtbalans en kleinere poriën. Op deze peeling wordt de huid goed voorbereid met een starterskit van Cosmedix.

  Level 2
  Deze peeling is een echte krachtpatser onder de peelings. Hiervoor kies je als er nog meer resultaat bereikt mag worden dan de Level 1+ peeling biedt. Of als je toe bent aan een ware detox van je huid. Er zijn verschillende vormen mogelijk om voor jou tot de juiste reset te komen.

  € 80,00

  Peel Extra

  Level 1, 1+ of 2 peeling (los of gecombineerd) met intensief masker en huidverzorging.
  70 minuten

  Peeling los of gecombineerd
  Een losse peeling geeft al mooie resultaten voor je uitstraling. Door peelings te combineren kan ik de behandeling nog persoonlijker maken, met indrukwekkende huidverbetering tot gevolg.

  Intensief masker
  De inzet van een van de intensief maskers geeft een nog mooier huidherstel na de peeling. Ze bevatten namelijk krachtiger ingrediënten dan crème maskers. Het stralende effect op je huid is een aanrader om te ervaren.

  € 110,00

  Peel Intensief

  Level 1, 1+ of 2 peeling (los of gecombineerd), system touch massage intensief masker en huidverzorging.
  90 minuten

  System Touch massage
  Cosmedix ontwikkelde deze massage om met rustige, diepgaande technieken meer levensenergie in de cellen te brengen. Deze energietoename stimuleert de cellen om meer collageen en elastine aan te maken, wat het zelfherstellend vermogen van de huid sterk verbetert. Het onderhuidse bindweefsel en daarmee de huid, wordt soepeler, sterker en vitaler en dat vind je terug in je uitstraling. Een fijne behandeling tegen pigmentvlekken, acne, roodheid, fijne lijntjes, rimpels, uitdroging en gevoeligheid.

  € 140,00

 • Micro-needling

  Micro-needling

  Tijdens deze huidverbeterende en huidvernieuwende behandeling worden er minuscule gaatjes in je huid aangebracht. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van je huid gestimuleerd, met de aanmaak van nieuw collageen als gevolg. Het resultaat is een gladde, egale huid door het verdwijnen van oneffenheden. Een mooie aanpak van huidproblemen als anti-aging, hyperpigmentatie, extreem droge huid, acne en littekens. Micro-needling is een boost voor je algehele huidconditie.
  Voordat we met micro-needling starten, is het van belang dat je huid in goed conditie is. Welke producten het beste zijn voor jouw huid om dat te bereiken, vertel ik je graag vooraf tijdens het intakegesprek.

  Medische micro-needling met de SkinPen

  € 195,00

  Kuurverband:
  3 behandelingen € 175,00 per behandeling. Pakketprijs € 525,00
  6 behandelingen € 155,00 per behandeling. Pakketprijs € 930,00

  Behandeling van het lichaam, bijvoorbeeld striae op de buik en benen of littekens, is de prijs in overleg.

 • Definitief ontharen

  Definitief ontharen

  Of het nu gaat om haren in bijvoorbeeld je gezicht, in je intieme zone of op je rug, met elektrische ontharing, Laser of IPL helpen we je af van je overtollige lichaamshaar. Voor alle methodes is het aantal behandelingen afhankelijk van o.a. het groeistadium van de haren, het type haar en je huidtype. Voorafgaand aan de definitieve ontharing, maak ik graag een intakegesprek met je. Nadat we de juiste behandelmethode hebben doorgesproken, geef ik tips waarmee je de voorbereiding voor de behandeling kunt starten.

  Elina’s Salon is ANBOS- en SKIN-gecertificeerd. Hierdoor gelden vergoedingen voor een aantal van onze behandelingen, waaronder definitief ontharen in het gezicht. Neem voor meer informatie hierover contact op met je zorgverzekeraar.

  Elektrisch ontharen

  Met stroomgeleiding volgens de blend- of diathermie-methode, zorgen we voor het stuk voor stuk loslaten van de haren. Deze methode is uitermate geschikt voor overbehandeling in het gezicht. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur van de behandeling.

  Starttarief € 22,50 inclusief 15 minuten behandeling.
  Daarna of tijdens een behandeling € 1,30 per minuut.

  IPL

  IPL werkt met lichtpulsen, die de haarfollikels vernietigen, waardoor haren geen voedingsbodem meer hebben. De prijs is afhankelijk van het aantal flitsen dat per zone nodig blijkt.

  Vanaf € 35,00

  Laser

  Ontharing met de Diode laser werkt nog dieper en krachtiger dan de voorgaande methodes. Dit komt doordat de laser gerichter de huid in gaat. Dit maakt een laserbehandeling heel geschikt voor bijvoorbeeld het ontharen van een donkere huid, of het verwijderen van dunnere haartjes.

  Vanaf € 65,00

 • Coagulatie

  Coagulatie

  Met coagulatie verwijderen we kleine, goedaardige oneffenheden met een mooi, blijvend effect. We passen dit toe op bijvoorbeeld steelwratjes, bloedblaartjes, bindweefselbultjes, couperose, pigment en spinnetjes. Hiervoor gebruiken we de blendmethode, of IPL. In een intakegesprek bekijken we de oneffenheden zorgvuldig, zodat we de beste manier kunnen bepalen om ze weg te halen. Twijfelen we over de aard van de aandoening, dan verwijzen we je eerst naar de huisarts of dermatoloog.

  Blendmethode

  In de blendmethode werken we met stroomgeleiding. Bloedvaatjes worden hierdoor met een zeer fijn naaldje dichtgebrand. Grovere adertjes, steelwratjes, bloedblaartjes, bindweefselbultjes en verdikkingen van de huid worden op deze manier grondig aangepakt. De prijs is afhankelijk van de tijdsduur van de behandeling. Na een aantal behandelingen zijn de oneffenheden verdwenen.

  Starttarief €22,50 inclusief 15 minuten behandeling.
  Daarna op tijdens een behandeling €1,30 per minuut

  IPL

  Deze methode werkt met lichtpulsen. Deze geven warmte af aan de rode bloedkleurstof in de bloedvaatjes die zichtbaar zijn geworden aan de oppervlakte in de huid. Met IPL worden vooral de kleinere bloedvaatjes goed behandeld. Ook dieper liggend pigment bij hyperpigmentatie wordt hiermee aangepakt. Na een aantal behandelingen zijn de oneffenheden verdwenen.

  Vanaf €35,00

 • Cryotherapie

  Cryotherapie

  Met de CryoPen is het verwijderen van ongewenste, goedaardige oneffenheden in de huid een fluitje van een cent. De CryoPen staat voor een snelle behandeling met vrieskracht door vloeibare stikstof. Door de pen is het mogelijk om tot op de millimeter nauwkeurig aangedane huidcellen te bevriezen. Dit gebeurt zonder dat de omringende, gezonde huid wordt geraakt, wat zorgt voor een precieze behandeling. De bevroren aandoening sterft af door de bevriezing en verdwijnt daarmee volledig, waarna gezond huidweefsel ontstaat. De CryoPen werkt op bijvoorbeeld fibromen, wratten, pigmentvlekken, bindweefselbultjes en zonschade.

  Cryotherapie behandeling

  Starttarief inclusief 3 kleine of 2 grote oneffenheden: € 35,00

  Tijdens een behandeling of extra: €10,00 klein of €15,00 groot.

 • Acne

  Acne

  Verstopte en ontstoken talgklieren in de huid veroorzaken acne. De aanpak van dit huidprobleem bestaat uit een basis- en dieptereiniging en het verwijderen van oneffenheden. Deze behandelingen zijn mogelijk in de vorm van een kuur. Bij de acne behandelingen overleggen we vooraf of we de producten van Piura of Cosmedix gebruiken. Voor het beste resultaat is een combinatie van behandelingen, thuisproducten en voeding van belang. We bespreken dit graag met je in een adviesgesprek. We kijken dan naar jouw huid en wat nodig is voor een optimaal resultaat. Heb je moeite met de roodheid na de behandeling? We zorgen dat je netjes de deur uit gaat en adviseren hoe je je huid kunt camoufleren, zonder je huid af te sluiten.

  Elina’s salon is ANBOS- en SKIN-gecertificeerd. Hierdoor gelden vergoedingen voor een aantal van onze behandelingen, waaronder acne. Onze peelbehandelingen zijn zeer geschikt voor acne en kunnen ook vergoed worden. Neem voor meer informatie hierover contact op met je zorgverzekeraar.

  Basis

  De basis acnebehandeling van 30 minuten is een snelle korte reiniging, die vooral gericht is op het zuiveren van je huid. Zeer geschikt om af te wisselen met de intensieve acnebehandeling of peelbehandeling.

  €45,00

  Intensief

  60 minuten

  Deze behandeling zorgt voor een diepgaande reiniging van de onzuivere acnehuid. Daarnaast is er tijd en ruimte om je huid te voeden en te kalmeren.

  €80,00

 • Bindweefselmassage

  Bindweefselmassage

  Een verjongde huid, verhoogde doorbloeding, versteviging van het bindweefsel en aanpak van blokkades, dat is waarvoor een bindweefselmassage zorgt. Zowel voor je lichaam, als voor je gezicht, levert deze mooie resultaten als bijvoorbeeld anti rimpelbehandeling of striaebestrijding. Na een huidscan en adviesgesprek kiezen we de optimale aanpak voor jouw huidverbetering en huidvernieuwing.

  Lichaam

  Met de bindweefselmassage van je lichaam pakken we ongemakken als cellulitis, striae en onrustige benen doeltreffend aan.

  Modules
  Rug, buik of benen

  1 module                                                                               € 30,00
  2 modules                                                                             € 45,00
  3 modules                                                                             € 60,00

  Gezicht

  Bindweefselmassage van je gezicht helpt bij het verbeteren van je huidconditie, zorgt voor een goede doorbloeding, vermindert littekens en stimuleert anti-aging.

  Basis
  In 45 minuten een gemasseerd en verzorgd gezicht is wat deze behandeling biedt. Een reiniging bereid je voor op de bindweefselmassage. We sluiten af met een masker, dat na de behandeling blijft zitten om je huid nog een tijdje te verwennen.

  € 55,00

  Intensief
  Deze behandeling van 90 minuten is een complete en intesievere uitvoering van de basisbehandeling. Zo kunnen we naar wens eerst je wenkbrauwen epileren en halen we met een dieptereiniging ook alle onzuiverheden weg. Na de massage brengen we een verstevigend masker aan. We sluiten af met een dagverzorging.

  € 100,00

 • Camouflage

  Camouflage

  Wil je blijvende huidafwijkingen in je gezicht of op je lichaam tijdelijk onzichtbaar maken? Door het toepassen van de juiste technieken en producten met een speciale, intense samenstelling, wordt dat een succes. Medische camouflage is geschikt voor het wegwerken van bijvoorbeeld littekens, pigmentstoornissen zoals hyperpigmentatie, wijnvlekken, couperose en brandwonden.

  De behandeling bestaat uit drie consulten. De eerste keer bestaat uit de kleurbepaling en tijdens het tweede consult leren we je om zelf de camouflagetechnieken toe te passen. Tijdens de derde bijeenkomst laat je zien hoe je zelf de camouflage hebt gedaan, waarna we je camouflagekunsten bijschaven. Heb je behoefte aan eenmalige camouflage? Dan plannen we twee consulten.

  Elina’s Salon is ANBOS- en SKIN-gecertificeerd. Hierdoor gelden vergoedingen voor een aantal van onze behandelingen, waaronder camouflagetherapie. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

  Camouflage

  Consult 60 minuten

  €60,00

 • PMU, permanente make-up voor wenkbrauwen I Ombré powder brows

  PMU, permanente make-up voor wenkbrauwen I Ombré powder brows

  Permanente make-up voor de wenkbrauwen zorgt voor een verzorgde en sprekende uitstraling, zonder zorgen over bijtekenen, weersomstandigheden, of andere invloeden. De wenkbrauwen worden met een zorgvuldige techniek en hoogkwalitatieve kleuring gepigmenteerd volgens de methode Ombré powder brows. Door een mooie schaduwtechiek oogt het alsof uw wenkbrauwen zijn bijgewerkt met een fijn wenkbrauwpoeder, wat een natuurlijk en zacht effect heeft. Anderhalf jaar kwaliteit, waarna alleen een opfrisbeurt nodig is.

  PMU Ombré powder brows

  Eerste behandeling inclusief nabehandeling na 6 weken

  € 325,00

  Touch-up na 12 maanden

  Voor bestaande PMU klanten

  € 150,00

  Touch-up na 18 maanden

  Voor bestaande PMU klanten

  € 200,00

 • Wenkbrauwstyling en waxen van gezicht

  Wenkbrauwstyling en waxen van gezicht

  We verzorgen de intensivering van jouw blik, je perfecte wenkbrauwstyling en het verwijderen van overtollige beharing in je gezicht. Hiervoor kun je kiezen uit een aantal modules voor waxen, epileren en verven. We adviseren je graag voor een goede keuze.
  Waxen/epileren wenkbrauwen
  Wimpers/wenkbrauwen verven
  Henna brows (2 modules)
  Bovenlip/kin/wangen waxen

  Modules

  1 module                                            € 16,50                                               
  2 modules                                          € 25,00
  3 modules                                          € 33,00
  4 modules                                          € 37,50
  5 modules                                          € 41,25

  Kies je een of meerdere modules als aanvulling op gezichtsbehandeling langer dan 60 minuten, dan betaal je per module 50% van de hierboven genoemde moduleprijs.

 • Make-up

  Make-up

  Met het merk Jane Iredale heeft Elina’s Salon een schitterende make-upserie in huis gehaald: Grande Cosmetics. Jane Iredale gaat er vanuit dat de mooiste make-up een gezonde huid is en ontwikkelde daarom een aanbod aan producten die daarop een aanvulling zijn. De nieuwe technologie zorgt voor effectieve geconcentreerde make-up, met een passende zonbescherming en zonder chemicaliën. De producten hebben een minimale kans op het veroorzaken van allergieën, zijn ontstekingswerend en blijven lang mooi op de huid zitten.

  Dag- of avondmake-up

  € 25,00

   

  Bruidsmake-up met proefsessie

  Proefmake-up en bruidsmake-up

  € 50,00

  Bruidsmake-up met gezichtsbehandeling Uitgebreid en proefsessie

  vanaf € 105,00

  Make-up thuis opgebracht

  Buiten Heerenveen rekenen we €0,19 per kilometer voor reiskosten extra.

  € 20,00

In Elina’s Salon staat gezondheid en welbevinden van onze gasten voorop. We zijn dan ook bezorgd over iedereen die een afspraak met een van ons moet afzeggen vanwege ziekte, klachten of een andere oorzaak.

Helaas worden er afspraken pas kort voor het afspraakmoment afgezegd. We begrijpen dat dit vaak geen vrije keuze is. Tegelijkertijd hopen we op begrip voor de situatie waarvoor wij op dat moment worden gesteld. Omdat onze schoonheidsspecialistes op korte termijn geen klanten meer kunnen bereiken die op de gastenlijst staan voor een afspraak, hanteren wij de volgende regel:

Zeg je je afspraak af binnen 24 uur voor jouw afspraakmoment? Dan berekenen we de helft van de behandeling door en laten de andere helft van de betaling vervallen. Heb je een afspraak in onze agenda en kom je niet zonder af te melden dan sturen we een factuur voor het gehele bedrag.

Afspraak maken
Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon