Huidverzorging

Onze basis gezichtsbehandelingen en een reeks aan losse modules worden gecombineerd met fijne producten op maat. Daarmee biedt Elina’s Salon onderhoud van jouw persoonlijke schoonheid in combinatie met heerlijke ontspanning. In het gehele aanbod vanaf de Kennismakingsbehandeling, tot de Ultieme Ontspanning, zit altijd de juiste verzorging voor het juiste moment. Zo kun je deze keer behoefte hebben aan een goede oppepper, maar een andere keer is het belangrijk om je huid te ontdoen van alle onzuiverheden. Of biedt een zachte massage uitkomst voor je huidwens.

Je kunt jouw verwenmoment uitbreiden met verschillende modules, waaronder de keuze voor een intensief masker. Of met de styling van je wenkbrauwen door epileren, harsen en verven van je wenkbrauwen en wimpers. Natuurlijk ben je ook welkom voor deze verzorging zonder een gehele behandeling. Je boekt dan de modules naar wens gewoon los in.

Onze prachtige, huidverzorgende make-up is een weldaad voor je huid en uitstraling. Ik noem het ook wel onze gezonde make-up. Van een natuurlijke look tot een complete bruidsmake-up, je vertrekt uit de salon op je mooist en met een bijpassend persoonlijk advies.

Centraal staat jouw verwen- en verzorgmoment, waarin we je omhullen met onze aandacht en gerichte aanpak. Alle basisbehandelingen vind je hier.

Is er meer nodig, bijvoorbeeld doordat je een huidprobleem ervaart als huidveroudering, fijne lijntjes of rokershuid? Bij onze huidverbeterende behandelingen beschrijf ik welke aanpak kan helpen bij welk probleem.

Bij huidaandoeningen als acne, littekens en hyperpigmentatie passen effectieve medische schoonheidsbehandelingen. Je vindt er hier meer informatie over. Vraag ook gerust mijn collega’s of mij om je vertellen over onze oplossing voor jouw huidsituatie.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon