Huidverbetering

De huid is een prachtig orgaan, dat me elke dag weer fascineert. Daarbij ben ik me steeds bewust van alles wat invloed heeft op de huidconditie, tenslotte staat alles met elkaar in verbinding. Zo zijn bijvoorbeeld je voeding, je persoonlijke verzorging, je lichamelijke en geestelijke gesteldheid niet weg te denken als factoren. Graag kijken mijn medespecialisten en ik daar samen met jou naar, zodat we tot een aanpak komen die jou laat stralen.

Dat het wonderbaarlijke zelfhelend vermogen van je huid ook verstoord kan worden door externe factoren, kom ik dagelijks tegen in Elina’s Salon. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, veel binnen zijn en weinig beweging in de buitenlucht, stress van buitenaf. Voor de gevolgen daarvan bied ik de passende ondersteuning. Ik kijk altijd naar het geheel en je krijgt de juiste prikkel die weer nodig is voor een goede huidgezondheid.

Het aanbod aan huidverbeterende behandelingen is uitgebreid en er is altijd een juiste toepassing voor de gevolgen van huidproblemen als anti-aging, onbalans en onrust, droge huid, atrofische huid en rokershuid. Zo worden zeer effectieve resultaten bereikt met de peelbehandelingen en de bindweefselmassage.

Lees er meer over in ons overzicht van behandelingen.

Heb je last van acne, littekens, of hyperpigmentatie? De medische schoonheidsspecialisaties weten hiermee raad. Meer informatie hierover vind je hier, vraag mijn collega’s of mij gerust om antwoorden op al je vragen.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon