Opstaan met perfecte wenkbrauwen
woensdag 1 juni 2022

Opstaan met perfecte wenkbrauwen

Iedere morgen als ik wakker wordt realiseer ik me: “Ik ben de beste schoonheidsspecialiste van Noord-Nederland!” De finale van de […]

De A van ‘aging’, de B van ‘burning’ en toch genieten van de zon
zaterdag 2 april 2022

De A van ‘aging’, de B van ‘burning’ en toch genieten van de zon

Heeeeeerlijk om de zon weer te voelen, die steeds sterker wordt en meer gaat stralen. Als ik buiten ben om hard te lopen of te wandelen met mijn kinderen, geniet ik er echt van. Zon geeft ons leven, doet de natuur groeien en bloeien. En ons mensen natuurlijk. Maar ook geldt meteen: uv-alert!

Pure trots!
woensdag 2 maart 2022

Pure trots!

Hoera! Ik sta in de finale van de Beauty Award 2022, als een van de twee genomineerden voor beste schoonheidsspecialiste regio Noord-Nederland! Nu roep ik het van de daken, maar na het bericht van de vakjury op Valentijnsdag, was ik echt wel even stil. Wauw, uit alle deelnemers die het afgelopen jaar zo hard hun best hebben gedaan in deze contest, ben ik gekozen.

Strijders voor jouw stralende huid
woensdag 26 januari 2022

Strijders voor jouw stralende huid

Wat kwam alles mooi bij elkaar afgelopen maand. Mijn detox verliep prima en gaf me de boost die ik goed kon gebruiken. Want gelukkig mochten we er in Elina’s Salon halverwege januari weer volop tegenaan. Met een schoon gestel, frisse huid, superfit en een kilootje of wat lichter, stortte ik me op de volstromende agenda. Heerlijk! 

Leefstijlboost met detox
woensdag 5 januari 2022

Leefstijlboost met detox

Als ik al een tijdje met je mag meelopen op jouw schoonheidspad, dan weet je het: ik ga ervan uit dat schoonheid niet alleen van buitenaf komt, maar ook van binnenuit. Wat je in je mond stopt, heeft direct verband met de gezondheid van je huid en je uitstraling. Je bent medisch schoonheidsspecialiste, of je bent het niet! Dus ben ik met mijn klanten samen regelmatig op zoek naar oorzaken van hun huidsituatie. Wat gebeurt er in je lichaam, waardoor je bijvoorbeeld acne krijgt? Die vale huid opeens, hoe is die ontstaan?

Stralen tijdens de feestdagen
woensdag 8 december 2021

Stralen tijdens de feestdagen

Ik zeg dit jaar hardop JA tegen het feest van december. JA! En daarmee ook JA tegen mogen stralen met jouw natuurlijke december look. We weten nog niet waar we aan toe zullen zijn tegen die tijd. Of we de feestdagen in kleine kring mogen doorbrengen. Of er een knalfuif komt. Laten we het vooral wel onszelf naar de zin maken en alles een feestelijk tintje geven. En laat ik daar nou net de mooie make-up tips voor hebben.

Van diploma tot Beauty Awards 2022
woensdag 27 oktober 2021

Van diploma tot Beauty Awards 2022

Wauw! Ik schreef een boek! Wauw! Het was een enorme klus en toch voel ik me hierdoor vol energie. ‘Van diploma tot Beauty Awards 2022’ heb ik het genoemd. Mijn professionele levenspad met alle afslagen en kruisingen die ik heb genomen.

De diepte in
maandag 20 september 2021

De diepte in

Dat ik een diep verlangen heb om steeds weer bij te leren en daarmee nog mooiere resultaten bij mijn cliënten te behalen, herkennen jullie vast van mij. Ik volg regelmatig interessante cursussen, trainingen, vlogs en meer. Maar soms, soms komt er zoiets geweldigs op mijn pad, dat ik denk: ‘hiermee kan ik mijn werk werkelijk nog meer perfectioneren en iedereen nog blijer maken’. En daar stort ik me dan met nog meer enthousiasme en energie op, dan ik altijd al doe.

Grip op acne
maandag 23 augustus 2021

Grip op acne

Vol goede moed weer beginnen aan de nazomer, of moet je er helemaal nog niet aan denken? Onherroepelijk komt het moment dat we weer aan de slag, of aan de studie gaan. Wat dat voor je huid kan betekenen, zie ik terug in mijn werk. De zomerse zonnestraling maakte je huid dikker, die daardoor een veel betere barrière werd tegen invloeden van buitenaf. Stresshormonen wuifde je vaarwel op het moment dat je het woord zomervakantie hoorde. Opgelucht ontdekte je dat je acne wegtrok en je huid er veel beter aan toe was.

 

Loyaal aan je huid
vrijdag 9 juli 2021

Loyaal aan je huid

Wat maakt me zo trots op de mensen die Elina’s Salon Elina’s webwinkel bezoeken? Ik hoef niet lang na te denken over deze vraag.


Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon