Medische behandelingen

Omdat jouw huid de beste zorg verdient, ontwikkelt Elina’s Salon zich steeds verder in de medische kant van het vak van schoonheidsspecialist. Als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie bied ik de kennis, technieken en zorg die nodig zijn om huidproblematiek grondig aan te pakken. Daarnaast heb ik een signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen, waardoor ik kan doorverwijzen naar de huisarts. Via alle gevolgde opleidingen en vanuit mijn inmiddels brede ervaring, heb ik een gedegen kennis opgedaan om volgens medische richtlijnen gespecialiseerde huidzorg te bieden. Elina’s Salon heeft hiervoor dan ook het kwaliteitslabel in huis.

Met de aanpak als medisch schoonheidsspecialiste besla ik een groot veld aan huidproblematiek. Denk aan de behandeling van littekens, acne, rosacea, couperose, overbeharing, oneffenheden als fibromen en bloedblaartjes.

Hiervoor zet ik verschillende methodes en producten in. Zo is het mogelijk om op drie manieren te werken aan definitieve ontharing, namelijk elektrisch, met laser en met IPL. Peelbehandelingen en microneedling pas ik toe in verschillende levels voor steeds diepere resultaten in vernieuwing van de huid, waardoor bijvoorbeeld littekens en acne verdwijnen. Microneedling is ook zo’n mooie techniek, die de huid stimuleert om nieuw collageen aan te maken en de huid egaliseert. Met cryotherapie kan ik zeer nauwkeurig kleine oneffenheden in de huid bevriezen, zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, zonneschade en bindweefselbultjes. Deze sterven af, waardoor nieuw, gezond huidweefsel aangroeit. Ook coagulatie met de blendmethode of IPL biedt prachtige resultaten. En daar waar nodig, biedt medische camouflage de uitkomst voor je huidsituatie.

Het is prachtig om in mijn vak zo diepgaand in te kunnen gaan op het gehele systeem van de huid en wat daarmee te maken heeft. Meer over de behandelingen en hun werking vind je in de behandelingenlijst. En natuurlijk kun je altijd contact opnemen als je vragen hebt. Graag plan ik een intakegesprek met je, zodat ik jou en je wensen leer kennen en we tot een behandelplan komen.

Doordat Elina’s Salon ANBOS– en SKIN-gecertificeerd is, komen verschillende behandelingen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld acnebehandelingen, verwijderen van overbeharing in het gezicht en medische camouflage. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar jouw mogelijke vergoedingen.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon