Permanente make up

Een sprekende uitstraling is een veelgehoorde wens in Elina’s Salon. Daaraan dragen perfecte wenkbrauwen zeker bij. Na een PMU-behandeling ben je ongeveer anderhalf jaar verzekerd van prachtige wenkbrauwen. Daarna is alleen een opfrisbehandeling nodig.

PMU staat voor permanente make-up. De wenkbrauwen worden met een schaduwtechniek gepigmenteerd volgens de methode Ombré powder brows. Dit is enigszins vergelijkbaar met tatoeëren, maar dan fijner, zachter en natuurlijker. Het oogt alsof jouw wenkbrauwen zijn bijgewerkt met een fijn wenkbrauwpoeder, waarbij kleur en vorm in stand blijven.

PMU heeft verschillende voordelen:

  • Stel je eens voor dat je voortaan altijd opstaat met perfecte wenkbrauwen zonder bijtekenen. Zwemmen, sauna, een regenbui, jouw perfecte uitstraling blijft. Geen last meer van kale plekjes, littekens of zelfs totale haaruitval na bijvoorbeeld ziekte.
  • De zorgvuldige techniek en pigmenten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat jouw huid niet beschadigt, rood wordt, of opzwelt. Daarmee is de methode geschikt voor ieder huidtype.
  • Voor veel mensen een helder voorkomen door mooie wenkbrauwen een boost voor hun zelfvertrouwen.
  • Ook zorgt deze techniek ervoor dat jouw wenkbrauwen puur natuur ogen. Daarmee past PMU perfect binnen de visie van Elina’s Salon: jou blij maken en laten stralen door een eerlijk en passend advies, gebaseerd op een brede medische en natuurlijke kennis.

Tijdens de intake met Fardau, onze wenkbrauwspecialist, komen al uw wensen aan bod en geeft de specialist alle informatie die je nodig hebt voor de behandeling. Voordat Fardau begint met het pigmenteren, worden de wenkbrauwen ingetekend en de pigmenten gekozen. Ze start met de behandeling zodra je tevreden bent over de vorm, kleur en dikte. Met het perfecte resultaat zal de specialist de nabehandeling met jou doornemen en gelijk een afspraak maken voor de touch up over 6 weken. De kleur vervaagt in de eerste weken na de eerste keer met 70%. De huid is bij de touch up gewend aan de pigmenten en zullen de pigmenten beter blijven zitten, zodat je langer kunt genieten van het resultaat.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon