Opstaan met perfecte wenkbrauwen

Iedere morgen als ik wakker wordt realiseer ik me: “Ik ben de beste schoonheidsspecialiste van Noord-Nederland!” De finale van de Beauty Awards 2022 ligt achter me, maar ik beleef het steeds opnieuw. Nog steeds krijg ik zulke lieve reacties, kaartjes, berichten, bloemen………aan de ene kant blijf ik op deze manier in de feeststemming, aan de andere kant voelt het ook overweldigend. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie geweldige support en de fijne felicitaties.

Wat het winnen van de Award me verder brengt, is het besef van de hoge kwaliteit die we onze klanten bieden in Elina’s Salon. Trots ben ik op mijn team, dat steeds een stap hoger gaan op de professionele ladder. Waarmee iedereen meer en meer verdieping aanbrengen in haar eigen specialisaties. Gelukkig komt het bij ons allemaal voort uit de liefde voor ons vak en dat is wat ik belangrijk vind. Energie krijgen van wat je doet, hoe mooi is dat? Ja, dat is soms best een zoektocht, voor je weet waar je passie echt ligt. Want ons vak is breed, je kunt er alle kanten mee op. Ik ondersteun iedereen dan ook om dat goed uit te zoeken.

Een mooi voorbeeld in is dat waarvoor Fardau’s hart sneller gaat slaan: alles wat te maken heeft met wenkbrauwen. Ze is werkelijk onze wenkbrauwspecialist geworden. Wenkbrauwstyling, verven en hennabrows laten we compleet aan haar over. Maar ook met haar nieuwste specialiteit gaat ze er vol passie tegenaan: PMU, of wel permanente make-up voor wenkbrauwen. Haar opleiding hiervoor is in mei gestart en het gaat geweldig! Zo goed, dat ikzelf sta te popelen om mijn wenkbrauwen door haar permanent te laten verfraaien.

Na de zoektocht naar de beste opleiding en het meest geschikte apparaat om mee te werken, is het dan zo ver: ze heeft de nieuwe techniek in de vingers, voor Ombré powder brows ben je vanaf nu van harte welkom bij Fardau. Voor het verkrijgen van de ideale wenkbrauwen,  kleurt ze deze als het ware in alsof ze zijn bijgewerkt met een fijne wenkbrauwpoeder. Dit gebeurt met schaduwwerking, waardoor de wenkbrauwen een natuurlijk kleurverloop krijgen, wat mooi zacht en vooral natuurlijk oogt. Het wordt ‘pigmenteren’ genoemd, wat vergelijkbaar is met tatoeëren. Niet geheel permanent, maar je wenkbrauwen blijven wel gemiddeld 1,5 jaar in shape. Met een opfrisbehandeling kun je daarna weer lange tijd vooruit met perfecte wenkbrauwen.

Bedenk je eens hoe veel tijd dit elke morgen scheelt. Want na een behandeling van Fardau,  sta je altijd op met perfecte wenkbrauwen. Ook als je bijvoorbeeld kale plekjes hebt door een litteken of weinig haargroei, of door ziekte geen haargroei meer hebt, is dit dus een perfecte oplossing. En stel je voor dat je je nooit meer hoeft af te vragen of je er nog netjes bij loopt na een regenbui, of pittige actie in de sportschool. Je hebt altijd de perfecte uitstraling. Idealer dan dit wordt het niet.

 

“Maar Elina, hoe past dit in jouw visie op natuurlijk mooi van binnen en van buiten?”, vroeg iemand me. Eerlijk gezegd wilde ik eerder niet zoveel weten van PMU. Fardau heeft me goed kunnen uitleggen dat het eigenlijk juist heel geschikt is voor Elina’s Salon. De eisen aan apparatuur en inkt zijn heel hoog, waardoor deze zeer veilig zijn voor het lichaam. Daarnaast zijn de technieken zo verfijnd, dat de permanente make-up een puur natuurlijke uitstraling geeft. Ze heeft me overtuigd, ik ga ervoor. En omdat veel dames er last van hebben dat ze geen of weinig wenkbrauwen hebben, is een PMU-behandeling voor hen een mooie uitkomst voor een sprekender gezicht en daarmee vaak ook groeiend zelfvertrouwen. En daarmee raakt het aan de visie in de salon, waar we onze klanten blij maken en laten stralen door een eerlijk en passend advies, gebaseerd op onze medische en natuurlijke kennis.

Intussen kun je Fardau’s werk volgen via haar insta-account: https://www.instagram.com/elinassalon.fardau/. En wil je meer weten, neem dan even contact met haar op of plan een intakegesprek in onze online agenda. We zien je graag voor deze nieuwste specialiteit in de salon.

 

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon