Elina

Als jong meisje wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Dit maakte ik waar door op mijn 18e mijn eerste diploma te behalen en vanaf dat punt een prachtige weg te volgen in de wereld van natuurlijke, eerlijke schoonheid.

Elina’s Salon startte ik in 2008, waarbinnen ik me steeds meer ben gaan specialiseren als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie. De huid is voor mij een altijd fascinerend onderdeel van het menselijk lichaam geweest, een spiegel van wat zich afspeelt aan de binnenkant. Mijn drijfveer is om deze optimaal voor je te verzorgen. Ik behandel een groot aantal huidsituaties zoals littekens, rosacea, overbeharing, acne en pigmentatieproblemen. Denk daarbij onder andere aan methodes als camouflage, coagulatie, IPL, laser en cryotherapie. Daarnaast verwijs ik eventueel door naar medisch specialisten.

Dat schoonheid en oplossingen voor huidvraagstukken niet alleen van buitenaf worden bereikt, staat voor mij vast. Vandaar dat ik graag goed advies meegeef over gezonde schoonheid van binnenuit. Mijn studie orthomoleculaire therapie is daarom een welkome aanvulling.

Ik ben trots op mijn team van vakkundige schoonheidsspecialistes met ieder een eigen ontwikkeling en passie. Graag begeleid ik ze ook persoonlijk naar een steeds hoger niveau. En mag ik zeggen dat ik ook trots ben op mezelf? De keuzes die ik maakte op mijn professionele pad en mijn groei als ondernemer, maakten dat ik tijdens de Beauty Award 2022 werd verkozen tot Schoonheidsspecialiste van Noord-Nederland. Een ware kroon op mijn carrière tot nu toe.

Ik heet je graag welkom in mijn stoel. Waar je ontspannen geniet van de beste behandelingen en adviezen voor het verzorgen van jouw huidwensen. Bij mij ben je in goede handen. Ontmoet ik je binnenkort?

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon