Heb jij the look?

Wat is er leuker dan experimenteren met prachtige kleuren en je net even anders opmaken dan je gewoonlijk doet?

Zoveel fijne reacties kregen we op de vernieuwde website van Elina’s Salon, die we in september lanceerden. We werden er zelfs wat verlegen van, al die complimenten voor onze nieuwe look. En hoewel de meesten van jullie wel weten dat ik niet zo van de trends ben, realiseerde ik me daardoor wel de kracht van een nieuwe uitstraling. Wat een nieuw kapsel al niet voor je kan doen, of een hippe outfit. Dat geldt ook voor een andere look door een mooie make-up.

Experimenteren

Wat is er leuker dan experimenteren met prachtige kleuren en je net even anders opmaken dan je gewoonlijk doet? We herinneren ons vast allemaal nog wel hoe spannend en leuk het was om, al dan niet stiekem, in de toilettas van onze moeders te duiken. Of het resultaat altijd even succesvol was, valt te betwijfelen. Zelf vonden we het natuurlijk mooi en later leerden we er ook van wat ons goed stond.

In Elina’s Salon is het altijd een feestje tijdens een van onze make-up workshops (bekijk hier onze agenda). Na een goede huidreiniging, krijg je daarin stap voor stap tips voor de make-up die perfect bij je past. Maar waarom niet nu alvast een nieuwe look uitproberen, net als wij met onze website deden? Natuurlijk moet die bij je passen, want een goede make-up is er om zowel je innerlijke als je uiterlijke schoonheid te vergroten. Laten we hem samen uitproberen, deze look die jou vast ook goed staat.

Mooi voor elke gelegenheid

Uit het hele palet van Dr. Hauschka, kies ik de producten die nodig zijn voor deze make-up die overal bij past. Een basis foundation in de tint die bij jouw huid past, is een goed begin. Die maak je compleet met Colour Correcting Powder en Light Reflecting Concealer. Breng je wenkbrauwen met de Brow & Lash Gel in vorm.


Gebruik Eye Definer 04 green als basis voor het bewegende ooglid en vervaag deze voorzichtig.


Breng de donkerste tint van het Eyeshadow Trio 02 jade aan op de buitenste ooghoek boven- en onderaan.


Breng de middelste kleur van het Eyeshadow Trio 02 jade op het midden van het bewegende ooglid aan.


Breng de lichtste kleur van het Eyeshadow Trio 02 jade aan onder de wenkbrauwboog.


Teken een fijn lijntje met Liquid Eyeliner 01 black langs de bovenste wimperlijn om de wimpers voller te maken.


Breng Defining Mascara 01 black op de bovenste en onderste wimpers aan.

Zo is je perfecte make-up al bijna af. Alleen de blush en lipstick ontbreken nog.


Meng de twee tinten van het Blush Duo 03 sun-kissed nectarine en breng deze met cirkelvormige bewegingen op het bovenste deel van het jukbeen aan. Geef je lippen een subtiele kleur met de Sheer Lipstick 05 zambra.

En, wat vind jij ervan? Is groen niet jouw kleur, dan heeft Dr. Hauscka verschillende andere combinaties van precies op elkaar afgestemde kleuren. Misschien wil jij jouw kleurenervaring wel delen met ons? Foto’s zijn altijd welkom.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon