Doorpakken en spijbelen

Fijn om jullie hier te ontmoeten, in deze blog op onze nieuwe website

Fijn om jullie hier te ontmoeten, in deze blog op onze nieuwe website. Er ging heel wat aan vooraf, maar wat waren we er aan toe in Elina’s Salon. We bedachten een nieuwe opzet, schreven frisse teksten, maakten mooie foto’s, noem maar op. En vooral vroegen we onszelf steeds af: waarmee maken we jullie, onze fijne bezoekers, het meest blij? Juist, door een site met daarop alles wat we jullie kunnen bieden helder en overzichtelijk uitgelegd. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een goed huidverzorgingsadvies of de aanpak van een huidprobleem, alles vind je makkelijk terug in onze nieuwe digitale salon. 

Verandering kost tijd

Een kwestie van lange adem was het wel. Maar zoals ik ook schreef in mijn artikel voor de nieuwste editie van GrootHeerenveen, bereik je een lange termijndoel door volhouden en discipline. Dat geldt voor meer dan het maken van een nieuwe website.

Ook het opbouwen van een huid in balans, het behalen van je streefgewicht of het leren opbrengen van een perfecte camouflage, kost tijd en discipline. Echt iets willen veranderen in je leven, vergt nu eenmaal constante inzet. Wordt het leven daardoor minder fijn en moet je altijd streng zijn voor jezelf? Welnee. Er is niets leukers dan af en toe spijbelen. Weten dat je je goede voornemen gaat volhouden, ook al eet je eens iets waarmee je weegschaal het niet eens is, of ook al laat je je huid een dagje voor wat hij is.

Balans

Tijdens de zomervakantie merkte ik dat ook bij mezelf. Hoe heb ik genoten van kamperen met mijn gezin, ’s avonds met een wijntje genieten van de ondergaande zon en daarna ook wel eens zo mijn bed opzoeken zonder mijn huid te reinigen. Terwijl dat toch iets is wat een must is voor een gezonde, evenwichtige huid. Gelukkig weet ik dat mijn discipline daarna weer groot genoeg is om goed voor mezelf te zorgen. In de avond reinig ik mijn gezicht in een mum van tijd met de heerlijke reinigingsmelk van Dr. Hauschka. Waarna de frisse lotion zorgt voor de goede pH-waarde van mijn huid en deze een seintje geeft om te werken aan een goede balans. Tenslotte een nachtserum voor vochtherstel en tegen fijne lijntjes. In de ochtend reinig ik mijn huid met de gezichtsreinigingscrème: een zachte dieptereiniging. Ook hierna weer de gezichtslotion. Om de fijne lijntjes en de vochtophoping, dus wallen, te beperken, breng ik eerst de oogcrème aan. Daarna volgt de rozencrème light om mijn gevoelige, droge huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf en mijn huid te voeden waar nodig. Naast mijn basis gezichtsverzorging, geef ik mijn huid af en toe een cadeautje met een hydraterend masker. Vooral als mijn huid er moe uitziet, is dit een oppepper.

Zo zorg ik ook goed voor mijn innerlijke mens: regelmaat in mijn slaapritme en een goed voedingspatroon zijn een must. Daarnaast de ondersteuning van de bijzondere voedingssupplementen van Laviesage Nutricosmetics, waarover ik jullie binnenkort meer vertel. En dan kan iets minder discipline af en toe geen kwaad. Het helpt me om een goede moeder te zijn, te zingen in mijn band en natuurlijk jullie goede adviezen te geven.

Welkom

Intussen halen we bij Elina’s Salon ook onze doelen, de kleine en de grote. We blijven ons ontwikkelen door nieuwe opleidingen te volgen en daarmee ons palet aan behandelingen uit te breiden. Kom gerust eens langs binnenkort. We gaan graag een goed gesprek met je aan over hoe jij jouw doelen op het gebied van schoonheid van binnen en van buiten kunt halen. Zullen we een afspraak maken? Tot snel in onze salon. 

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon