Eerlijke schoonheid

De originele ik, de originele jij

Ik heb een vraag die me vaak bezighoudt. Die deel ik graag met jou. Waarom streven we zo hard naar een wereld vol perfectie? Oud worden lijkt een taboe, daaraan moet worden gesleuteld. Zo veel mensen zijn bereid om  hun eigen, unieke uitstraling teniet te doen door ingrijpende aanpassingen aan hun uiterlijk. We accepteren niet hoe we eruit zien, dat we levenservaring uitstralen.

Het lijkt misschien wat raar dat dit onderwerp me bezig houdt, terwijl ik de hele dag bezig ben met de schoonheid van mijn cliënten. Juist ook in mijn werk ga ik uit van puur en eerlijk. Van de mooie, originele Jij. Daaraan komen geen behandelingen te pas met onnatuurlijke ingrediënten. Ik krijg er heus wel eens vragen over, hoor, hoe ik aankijk tegen botox en fillers. En ik zie ook dat ze steeds makkelijker worden gekozen door mensen met een wens naar een mooier uiterlijk.  Het is een ontwikkeling die te denken geeft.

Nu kennen we botox ook als medisch hulpmiddel bij bijvoorbeeld bepaalde hoofdpijnklachten en overmatig zweten, door gericht bepaalde spieren plat te leggen. En ik weet dat er fillers zijn, gemaakt van het natuurlijke hydraulonzuur. Maar wat doen deze dingen uiteindelijk met je lichaam? Daarnaast vraag ik me af wat het doet met ons zelfbeeld, vooral dat van jonge mensen. Als zulke cosmetische ingrepen steeds meer inburgeren, dan moet dat haast wel iets doen met onze kijk op onszelf en onze medemens.

In Elina’s Salon dus geen kunstmatige ingrepen. Met allerlei fijne behandelingen bereiken we prachtige resultaten. Zonder je mimiek aan te tasten, of je een onnatuurlijke look te bezorgen. Microneedling is daarin onze nieuwste aanwinst, ik ben enorm blij met deze huidvernieuwende methode binnen ons aanbod. Minuscule gaatjes worden in de huid aangebracht met een naaldje. Dit stimuleert het genezingsproces van je huid, waarna ze nieuw collageen aanmaakt. Microneedling is een ware boost voor je algehele huidconditie. Je kunt nu alvast je vragen stellen over deze aanpak, die we vanwege het vele zomerse zonlicht weer gaan inzetten vanaf de herfst.

Onze bindweefselmassage is een aanrader ongeacht de jaargetijden. Wat een verbeteringen van de huidconditie bereiken we daarmee! Je huid krijgt een geweldige doorbloeding, littekens verminderen en dit is echt een natuurlijke anti-aging. In combinatie met een peeling Level 1 worden de resultaten nog versterkt.

Want ook peelings hebben een vernieuwend effect, waardoor je er natuurlijk mooi en stralend uitziet. Dit is een ware uitdaging voor je huid om zich snel en compleet te vernieuwen. Een echte aanpakker van huidproblemen als bijvoorbeeld littekens, acne en hyperpigmentatie.

Met elk van deze behandelingen weet ik precies hoe de huid zal gaan reageren. Ook in de wereld van de schoonheidsspecialisten worden de producten en technieken steeds geavanceerder, waardoor we steeds specialistischer kunnen werken. Kom het maar snel eens uitproberen, zodat jouw originele Jij deze zomer nog straalt als nooit tevoren.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon