Loyaal aan je huid

Wat maakt me zo trots op de mensen die Elina’s Salon Elina’s webwinkel bezoeken? Ik hoef niet lang na te denken over deze vraag.

Heb ik eenmaal het vertrouwen van mijn cliënten gewonnen door mijn behandelingen, dan worden hun bezoeken een positieve routine. Ze komen terug met hun huidwensen en voor huidverzorging op maat. Ze nemen mijn adviezen ter harte. Dat maakt me blij en ook zeker van mijn gevoel dat ik niet voor niets al jaren investeer in mijn fijne werk. De vakbekwaamheid en het warme welkom in mijn salon, zie ik zeker af aan de loyaliteit van jullie, trouwe gasten.

Die loyaliteit zie ik terug in het eigen dagelijkse huidverzorgingsritueel. Als blijkt dat mijn behandelingen en producten de huid opfleuren en werkelijk verbeteren, zit dat ritueel er snel in. En houden mijn cliënten die goede zorg voor zichzelf trouw vol. Daar ben ik trots op.

De dagelijkse huidverzorging is belangrijke basis voor een gezonde, mooie huid. Tweemaal daags grondig reinigen om alle vuil en huidschilfers te verwijderen, is de start. Met een passende toner wordt je huid  weer in balans gebracht en verder voorbereid op verzorgende producten. Een serum en crème die zijn afgestemd op de specifieke huid en overdag een UV-beschermer, maken je verzorging af. En natuurlijk is het heerlijk om de huid  regelmatig een boost te geven met een lekker masker. 

Loyaal zijn aan je huid betekent ook kiezen voor goede, zuivere producten. Dat doe ik in de salon in goed overleg over ieders eigen huidconditie- en wensen. Een uitgebreide huidanalyse is daarvoor belangrijk. Om de huid voor te bereiden op de geweldige effecten van ons merk Cosmedix, gaat er daarna een starterskitje mee naar huis. Vier weken lang de sensatie ervaren van producten die precies inwerken op wat de huid specifiek nodig heeft. Het is echt de must voor iedereen die interesse heeft in de fantastische werking van Cosmedix. Of je nu een droge huid hebt, of een gevoelige, of dat je last hebt van huidproblemen als acne of overpigmentatie: Cosmedix heeft er een uitgekiend setje producten bij.

De starterskits bereiden de huid voor op de verschillende peelings die binnen Elina’s Salon inmiddels heel succesvol zijn gebleken. Deze zijn er in verschillende levels, net als de producten. Na de starterskit en een van de peelings, is de huid toe aan de volgende stap: producten voor huidverzorging, – verbetering en vernieuwing die je nieuwe dagelijkse routine gaan vormen. En in de loop van de tijd kan het zijn dat de huid ‘next level’ topverzorging wil. Dan gaan we over tot nieuwe peelings en nog dieper werkende producten.

Loyaal zijn aan je huid kan dus betekenen dat je de stap neemt naar een van de starterskitjes van Cosmedix. Ik nodig iedereen uit dit in de zomer te doen. Want (h)erkent je huid de werking hiervan, dan is de herfst de beste tijd voor een peeling. De ideale opbouw van ieders verzorgingsroutine dus. Van harte welkom voor een informatiegesprek en wie weet, de aanschaf van zo’n prachtig starterskitje.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon