Get the Holiday Look and Feeling

In mijn vorige blog schreef ik het al, ik blijf in de feeststemming. En ondanks topdrukte en weer allerlei nieuwe ontwikkelingen in Elina’s Salon, is dit nog steeds zo. Mijn pakjesavond begon al in november.

De training die ik toen volgde voor het nieuwe make-upmerk Jane Iredale, was al een cadeau op zich. Alleen al de vele, rijke kleuren die worden gebruikt. Daarnaast zijn de producten bijzonder mooi om aan te brengen. En wat ik zelf natuurlijk belangrijk vindt in de lijn van mijn behoefte om de huid alleen in aanraking te brengen met zuiverheid, is de kwaliteit van de verzorgende ingrediënten. Ik kwam er blij vandaan, met de gedachte aan wat ik met deze mooie spullen kon gaan betekenen voor mijn cliënten.

Daarop volgde letterlijk het grote uitpakken. Want daar kwamen de dozen vol producten binnen. Alles plaatsen in de display en alvast aan mijn collega’s laten zien, wat een pret was dat. Inmiddels zijn er ook al zoveel mensen langs geweest om te delen in de beauty van Jane Iredale, dat het nog steeds elke dag een klein feestje is.

Inpakken werd het toen, inpakken van al die mooie lipsticks, foundations, oogpotloden, poeders…… Want deze combinatie van kwaliteit, verzorging en mooi maken wil iedereen wel cadeau doen aan familie en vrienden. Of heerlijk aan zichzelf. Jullie moeten echt even langskomen en uitproberen, je bent een ervaring rijker. En dan begrijp je direct de boodschap die Jane Iredale heeft: ““Mijn doel is het maken van make-upproducten die je er goed laten uitzien, die goed voelen en die goed zijn voor je huid.”

Hoe ik dat nou via mijn blog met jullie kan, vond ik best lastig. Maar met de uitwerking van een van de nieuwe looks van dit moment, hebben jullie toch alvast een voorproefje. Met de Holiday Look komt jouw schitterende zelf naar buiten tijdens de komende feestdagen. Natuurlijk passen we in Elina’s Salon een kleur aan als dat beter bij jouw huid of uitstraling past. Er is zoveel mogelijk met alle nieuwe producten.

Holiday look

Op de foto zie je hoe er een foundation is gekozen die precies past bij de teint van de huid. De juiste kleur is belangrijk als de perfecte basis voor wat er volgt.

Met een wenkbrauwpotlood zijn de wenkbrauwen bijgewerkt en in model gebracht, wat mooi blijft zitten door een tipje wenkbrauwgel.

Champagnekleurige vloeibare oogschaduw licht de oogleden op tot aan de wenkbrauwen.

Onmisbaar is een lijntje zwart of bruin oogpotlood aan de wimperrand, dat is vervaagd met het speciale eyeliner-wenkbrauw borsteltje van Jane Iredale.

Uit de lijn So Bronze bronzing powder geeft een donkere oogschaduwkleur het accent en als feestelijke toevoeging een glanzende variatie net onder de wenkbrauwen en bij de binnenste ooghoeken.

Jane Iredale heeft een geweldige Lash Conditioner voor een verzorgend laagje op je wimpers. Daarna volgt de mascara die de wimpers verlengen en dikker maken.

De So Bronze bronzing powder is hier ook gebruikt voor de contouren van het gezicht. Je ziet een lichte schaduwwerking onder de jukbeenderen, op de kaaklijn en het voorhoofd, doorlopend tot in de haarlijn.

Op de jukbeenderen, vervagend naar de slapen, een fijne blush. Extra feestelijk is dit afgewerkt met een highlight op de toppen van jukbeenderen, neusbrug en cupidolijn.

En ja, dan de lippen, die worden verwend! Na met een strakke lijn de contouren te hebben getekend, werden ze met het lippotlood helemaal ingevuld. De naam van het potlood is Saucy PlayOn en zo voelt het ook. Rijk en zacht. Daaroverheen een laagje gloss.

                                                                                   

Intussen blijft het feestelijk in de salon. We hebben prachtige cadeautjes van alle merken, strooien met adviezen om jouw verrassing geslaagd te laten zijn en maken er een feestpakketje van. Je leest er meer over in onze nieuwsbrief. En voel je welkom om zelf bij ons te komen ‘proeven’.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon