Zó blij!

Ik vier het leven op dit moment. Naast wat er allemaal al zo goed gaat, hebben we in Elina’s Salon een nieuwe make-up lijn omarmd. Eigenlijk wilde ik deze blog noemen: Met blijdschap vertellen we graag…., maar dat geeft een andere indruk. Hoewel, wij waren als team best in spannende verwachting en de komst van de mooimakers van Jane Iredale voelt echt wel als een prachtige nieuwkomer. Daarover later meer.

Mooimakers hebben we nodig in deze tijd. Als het even tegen zit, verschuilt een groot deel van ons gezicht zich de hele dag achter de onvermijdelijke gezichtsbedekking: het masker. Met een vervelend gevolg dat ik in de salon steeds vaker tegen kom bij mijn cliënten. Jullie hebben vast het woord ‘maskne’ al voorbij horen komen. Maskne als in een geïrriteerde gezichtshuid als gevolg van de afsluitende mondkapjes. Uitdroging, pukkels, allergische reacties, noem maar op, we krijgen er van alles door. Ons vel schreeuwt erom om te kunnen ademen. En om extra goede hygiëne, huidreiniging en vertroeteling.

En die vertroeteling bied ik graag met een heerlijk masker, natuurlijk na een huidscan, die precies verteld hoe je gezicht er aan toe is. Want irritatie schreeuwt om een kalmerend masker. Maar ook kan gebrek aan hydratatie je huid kwellen. Of misschien heeft ze goede voeding nodig dus is een voedend masker de must van dit moment. En wil je het helemaal grondig aanpakken, dan ga je voor een diepreinigend masker. In de rust van onze behandelstoelen een ware verwennerij, daar wordt je werkelijk blij en ontspannen van, net als ik.

Ook al ziet het er naar uit dat we de feestdagen niet zo kunnen vieren als we gewend zijn, toch is het fijn om in de komende tijd blij te zijn met jezelf en je huid. En als je dan toch bent opgepept door zo’n goed masker, dan is een nieuwe make-up de kroon daarop. Ik weet het zeker, de producten van Jane Iredale komen op je verlanglijst vanaf het moment dat je ze voor het eerst hebt uitgeprobeerd. Zelf wil ik niets anders meer dan deze make-up, die niet alleen aanvoelt als fluweel, maar ook nog eens gezond is voor je huid. Een kleurenpracht hebben we in huis gehaald, een waar feest.

Lang heb ik gezocht naar de perfecte, verzorgende, mooie en fijne make-up. Dat het soms best een lastige zoektocht was, mag je best weten. Toen ik in aanraking kwam met Jane Iredale, was het zoeken voorbij. De training die ik samen met collega Fardau heb gevolgd, voelde als een cadeautje op zich, zo interessant en leerzaam. We hebben ervan genoten. Net als van het uitpakken van de dozen toen al het moois binnenkwam in de salon en in de display kwam te staan.

 

En dat wil ik jullie nu natuurlijk niet alleen van de daken schreeuwen, ook wil ik iedereen laten voelen en zien wat Jane Iredale teweeg brengt, wat een genot het is om jezelf hiermee mooi te maken en feestelijk te voelen. Zelfs al met je dagelijkse make-up. Want al moeten we die maskers nu eenmaal dragen, het wil niet zeggen dat we onszelf niet mooi mogen maken. Misschien juist wel extra mooi! Kom maar snel langs om de mooie verzorging van Jane Iredale te ervaren. We maken er een klein feestje van voor jou.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon