Aanpakken

Ik knipper met mijn ogen en we zijn alweer over de helft van de eerste maand in het nieuwe jaar. 2020, nu al ga je snel. Dit jaar staat Elina’s Salon weer voor een aantal vernieuwingen. “Aanpakken”, hebben we tegen elkaar gezegd, we hebben er zin in. En dat doen we op allerlei manieren.

Tijdens de behandelingen kunnen onze cliënten zich binnenkort nog comfortabeler voelen dan ze nu al doen. De nieuwe behandelstoelen die in aantocht zijn, gaan zorgen voor het ultieme in de watten-gevoel.

Ook als collega’s gaan we een nieuwe kant op. Sinds Jorieke is begonnen met haar nieuwe baan en Liesbeth het rustiger aan doet vanwege haar zwangerschap, is Dinie onze rijzende ster. Met meer aanwezigheid en het onder de knie krijgen van meer specialisaties, breidt ze haar werk uit. Een fijn gevoel, want intussen kan ik me steeds meer richten op mijn werk als medisch schoonheidsspecialiste. Het maakt ook dat ik me enthousiast heb gestort op het vinden van nieuwe collega, om ons team compleet te maken. En dat is gelukt! We houden het nog even spannend, maar in mijn volgende blog vertel ik meer over onze nieuwe collega.

En intussen blijven we onszelf verrijken door trainingen en bijscholingen. Ik ben me er echt bewust van dat het werkt, meer leren en perfectioneren. De bijscholing over acne-behandeling die ik eerder deze maand volgde, is daar een goed voorbeeld van. Ook de verdieping in werken met Cosmedix gaat maar door, wat een prachtige resultaten geeft dit merk. Ik raak er niet over uitgepraat en, nou ja, dat hoeft ook helemaal niet. Hoe meer van jullie erover weten, hoe beter!

Topfit wil ik ervoor zijn, om te kunnen blijven aanpakken. En meestal betekent dat voor mij dat ik weer ik weer een detox-kuur doe. Dit jaar doorbreek ik mijn eigen traditie, want ik doe zelf niet mee aan de jaarlijkse Cleanse & revitalise-challange van Laviesage in de salon.Wel daag ik mijn clienten uit: kom en start met de leukste detox-kuur die er is. Met heerlijke recepten, uitgebalanceerde voedingssupplementen en natuurlijk mijn steun gedurende jouw proces. Het fijne van deze methode vind ikzelf dat de restultaten prachtig zijn terwijl de hele kuur goed vol te houden is. Zo word je systeem helemaal opgeruimd en verbeterdt je huid aanzienlijk. De detox is daarom een aanrader voor mensen met huidproblemen. Met een fit gevoel en een paar kilo’s lichter ben je klaar voor het voorjaar.

Zuinig zijn op je lijft brengt meer welzijn en balans. Schoon van binnen worden proberen duizenden Nederlanders door bewust met alcohol te stoppen tijdens #DryJanuary. Doe daarna de detox en je bent pas echt liefdevol voor jezelf.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon