Buitengewoon glad

Na onze bijzondere vakantie in Amerika en het weer wennen aan het dagelijkse leven in Heerenveen, hebben mijn gezin en ik ons weer helemaal gestort op onze gebruikelijke bezigheden. In Elina’s Salon hebben de dames hard gewerkt terwijl ik weg was en het is bijna weer alsof ik niet weg ben geweest. Het Nederlandse weer heeft er intussen een feestje van gemaakt: naast onweersbuien en stortregens, konden we al genieten van heerlijke, zonnige dagen en soms best wel tropische temperaturen.

Lekker om weer minder kleren aan te kunnen en soms zelfs in de bikini te springen. Hoewel dat nog wel wat voorbereiding vraagt. Tijdens de zomer valt er meer te ontharen dan in de koudere jaargetijden. Zelf ben ik begonnen met harsen op mijn 18e. Het resultaat daarvan beviel me zo goed, dat ik nooit meer naar een scheermes heb gegrepen. Het effect van het compleet verwijderen van haren tegenover het alleen maar afscheren, wilde ik vanaf toen nooit meer anders. Haren die langer wegblijven en bovendien ook nog eens zachter terugkomen, minder last van mijn huid, minder ingroei. En dat bieden we in de salon daarom ook altijd al. Tenminste, voor alle gebruikelijke lichaamsdelen.

Wat we nog niet boden, was verder gaan dan het waxen van de bikinilijn. Dus ik dacht: “Ha! Een aanvulling van ons pakket, ik ga leren Brazilian- en Hollywood waxen!” Steeds meer vrouwen en echt waar, ook mannen, vragen om het verwijderen van haar rondom de intieme delen. Dat scheren daarvoor niet de beste oplossing is, weet iedereen die daarna last heeft van een zeer gevoelig velletje, of nare irriterende stoppeltjes.

Zo gezegd, zo gedaan: aan het begin van de maand heb ik de training gedaan waarmee ik een nieuwe weg kon inslaan in de wereld van het ontharen. Dat was nog wel even iets, want je vindt natuurlijk eerder een ‘oefenmodel’ waarop je een nieuwe make-up mag uitproberen, dan iemand die zich op zo’n eigen plek laat ontharen. Maar het lukte toch en nu ben ik de trotse eigenaar van het certificaat voor bikini- Brazilian en Hollywood waxen.

Wat al die vormen inhouden? Alle haartjes in je lies en aan de binnenkant van je bovenbenen die buiten de rand van je bikinibroekje vallen, verdwijnen met de bikiniwax. Brazilian en Hollywood wax gaan een flinke stap verder. Alleen nog een streepje haar op je venusheuvel houd je over na de Brazilian wax. Helemaal glad wordt je met een Hollywood-behandeling, ofwel de full Brazilian.  En mooi dat het wordt! Ik ben er zelf heel tevreden over.

Onze eerste gasten die het hebben meegemaakt, zijn heel tevreden. En uiteindelijk is het ook allemaal niet zo spannend. Want die training heb ik natuurlijk niet voor niets gedaan. Bovendien kan de behandeling gewoon gebeuren met onze vertrouwde producten van Lycon. Het merk heeft hiervoor speciaal ‘Pikini’ bedacht: een nog zachtere wax, speciaal voor die hele tere huid, waarvan we zeker geen last willen hebben. Wil je hierover meer weten, kijk dan maar eens verder op onze website.

Dus hoe glad wil je worden, deze zomer? Ik sta te popelen om iedereen het resultaat te laten merken en buitengewoon glad de vakantietijd in te laten gaan.

                                                 

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon