Ritme en intakes

Heerlijk was mijn zomervakantie! Zorgeloos genieten met mijn man en kinderen, opladen en weer thuiskomen vol energie voor de komende maanden in de salon. Ik zit boordevol plannen om me samen met mijn collega’s te storten op ons werk en alle nieuwe ontwikkelingen.

En toch is het ook wennen: mijn man alweer volop aan het werk, de kinderen naar school. Alles vraagt om terug in het gareel, weer aan de slag volgens een zekere routine. Hoe gaat dat bij jullie?

Komen jullie toe aan jullie eigen verlanglijstje met acties, als de vakantie-losheid weer overgaat in de dagelijkse drukte? Komen jullie toe aan jezelf?

Mij helpt het om weer in het ritme te komen door jullie hierin ook te stimuleren. Bijvoorbeeld door jullie te vertellen dat het er echt de tijd voor is om alvast vooruit te kijken naar de behandelingen die we tijdens de zomermaanden minder uitvoeren, dan in de andere jaargetijden. Simpelweg omdat ze in combinatie met de zomerzon op je vel mogelijk niet goed uitvallen. Ik denk dan aan ons aanbod in huidverbetering en aan definitieve ontharing met IPL. Onder invloed van de zon kan onze huid overgevoelig reageren en daarop zit niemand te wachten.

Nu de tijd eraan komt dat de zon in kracht afneemt, is het wel een goed idee om alvast een intakegesprek af te spreken. Zodat we samen kunnen bekijken wat de wensen zijn en een planning kunnen maken voor de behandelingen. Want zowel voor huidverbetering, als voor IPL geldt, dat het beste resultaat wordt behaald door herhaling.

Dus staat op jouw ‘me-time lijstje’ dat je er aan toe bent om eindelijk af te komen van je ongewenste haargroei, hyperpigmentatie of acne? Wil je gaan voor onze geweldige anti-aging behandelingen? Dan is dit het moment om aan jezelf te denken en je intakegesprek in onze salon te boeken. Tijd voor je nazomerritme, me-time voor jou.

Ik kijk er nu al naar uit om mijn specialismen weer in te zetten als medisch schoonheidsspecialiste. En dat maakt dat ik zelf ook weer makkelijker in mijn ritme kom. En daarmee me-time overhoudt naast gezin, salon, band en alle andere bezigheden. Dus kom maar op!

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon