Samen voor Alpe d’HuZes

Wat een koude, donkere tijd is het nog. Een tijd waarin ik het extra belangrijk vind om bij mezelf te blijven en goed voor mezelf te zorgen. En er daardoor ook voor anderen te kunnen zijn.

In mijn column in GrootHeerenveen  vertelde ik over hoe schoonheid voor mij werkt. Schoonheid van buiten kan volgens mij niet zonder schoonheid van binnen. Dus het is heerlijk om in deze tijd te genieten van een warme, koesterende behandeling in onze salon, of om te kiezen voor oppeppende producten om je huid en make-up een boost te geven. Maar ook voor de binnenkant zorgen vraagt nu extra aandacht. Door op je gezondheid letten met een goed voedingspatroon en genoeg nachtrust, werk je aan je innerlijke schoonheid op fysiek vlak. gezond van binnen is onlosmakelijk verbonden aan je gezonde uitstraling. Heel belangrijk, maar dat is niet alles.

Ook mijn gevoel werkt mee aan mijn gezondheid. Me verbonden voelen met anderen draagt eraan bij dat ik me goed voel, delen is een must. Zorgen voor elkaar hoort daarbij. Niet alleen voor mijn eigen gezin en de lieve mensen dicht om me heen. Graag kijk ik daarin verder dan mijn eigen cirkel. En wat heb ik dan een bewondering voor mensen die zich inzetten voor een groter doel, het opkomen voor anderen.

De Alpe d’HuZes  rijden vind ik daarvan een prachtig voorbeeld. Je kent het vast wel van de leus ‘Opgeven is geen optie’ Roel Seijsener stapt op de pedalen om in juni zes keer de Alpe d’Huez op en af te fietsen. Daarmee zamelt hij geld in dat volledig ten goede komt aan kankeronderzoek. Een fantastische prestatie, ik ben zo trots op hem!

Toen ik vroeg waarom hij voor deze actie gaat, vertelde hij me dat hij dit doet omdat twee dierbaren kanker hebben overwonnen en hij daar erg dankbaar voor is, dat hij daarom zich inzet voor dit goede doel. Het is ontroerend en dapper, waardoor ik me afvroeg hoe ik hem hierbij kan ondersteunen.

Want samen sta je altijd sterker. Vandaar dat je vanaf 18 februari in Elina’s Salon bijdraagt aan dit goede doel door onze Alpe d’HuZes behandeling te boeken. Van elke behandelling doneren we € 5,00 aan Roel als bijdrage voor zijn Alpe d’HuZes. En jij dus ook. Zo werken we samen aan een gezondere wereld, in het klein en in het groot.

Ik heb hierbij zo’n goed gevoel, want alles wat met schoonheid te maken heeft, valt samen. Synergie noem ik dat: daar waar samen meer is dan de som der delen. Schoonheid van binnen en van buiten is een samenwerking, voor jezelf en voor een ander.

Je kunt Roel en zijn weg naar de Alpe d’HuZes hier volgen.

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon