Update

De weken vliegen voorbij en wat gebeurt er intussen allemaal, in de salon en met mijzelf? Hoog tijd om jullie even bij te praten.

Mijn leukste nieuws vertel ik jullie graag als eerste. Vanaf 17 mei ga ik officieel door het leven als ‘mevrouw De Vries’. Mijn Hanno en ik zijn op deze prachtige dag getrouwd in het bijzijn van onze kinderen, familie en vrienden. Wat hebben we genoten van het feest en genieten nog elke dag na.

                                                        

Het was een hele voorbereiding natuurlijk, met zoveel dingen die geregeld moesten worden. En intussen gingen alle ontwikkelingen gewoon door. Thuis, binnen de salon en in mijn opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste. In de weken voorafgaand aan ons huwelijk slaagde ik voor de module Ontharen met IPL. Deze nieuwste manier van definitieve ontharing kreeg ik in de vingers door mijn stage bij verschillende schoonheidsspecialistes en ik ben blij met deze aanvulling op wat we in Elina’s Salon al te bieden hebben. Met IPL heb ik de mogelijkheid definitief te ontharen op alle delen van het lichaam, zelfs in het gezicht en de intieme zones. Vanaf 8 juli start ik met de behandelingen en daar kijk ik echt naar uit.

Maar IPL is niet het enige nieuwtje op schoonheidsgebied. Ook op het vlak van make-up waren er nieuwe trends en die volgde ik dit seizoen natuurlijk nog meer dan anders. Want op 17 mei wilde ik er stralend uitzien. Met de nieuwste make-up van Dr Hauschka was ik dan ook blij. De kleuren sprankelen en het merk brengt handige nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld kajal en oogschaduw  gecombineerd in eenzelfde oogpotlood.

Ook aan de nieuwe lipsticktrends had ik veel. De matte tinten zijn vervangen door prachtige kleuren en opvallende glans. In combinatie met een rustige oogmake-up werden mijn lippen eyecatchers met al die vrolijkheid. De nieuwste metallics vind ik zelf een leuke uitdaging, hoewel niet voor boven mijn trouwjurk. Die paste beter bij mijn vrijgezellenfeestje…….. Als ik terugkijk naar onze trouwfoto’s ben ik dik tevreden over mijn feestelijke uitstraling op deze dag.

Ook mijn collega’s zijn enthousiast over de seizoensmake-up van Dr Hauschka. Reden om op woensdag 12 juni de nieuwe kleurenpracht te vieren tijdens een interessante make-upworkshop in de salon. Gezellig met elkaar werken met de mooiste methodes en producten die bij jou passen. Ook jij bent van harte welkom om te komen uitproberen en misschien update ook jij je make-up na deze gezellige avond.

 

Winnaar Beauty Award 2022 | Winnaar Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Noord | Elinassalon